SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Ilie Nastase > Ilie Năstase, pentru News.ro: ”Aduceți-i aminte Serenei ce spunea tatăl ei despre Irina Spîrlea”

Ilie Năstase, pentru News.ro: ”Aduceți-i aminte Serenei ce spunea tatăl ei despre Irina Spîrlea”

Ilie Nastase
Ilie Nastase
Ilie Nastase

Ilie Năstase a reacționat azi după declarațiile Serenei Williams, care l-a acuzat de rasism, deși el a făcut doar o glumă proastă.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru news.ro, Ilie Năstase a avut o reacție normală la adresa liderului mondial, care a uitat că familia ei a fost rasistă în urmă cu 20 de ani, când tatăl Serenei a făcut-o pe Irina Spîrlea ”un curcan mare și alb”. ”Aduceţi-i aminte Serenei ce spunea tatăl ei despre Irina Spîrlea, că poate a uitat. Ăsta e rasism? Că am spus că poate ieşi ciocolată cu lapte? Păi dacă spuneam că o să iasă un negru urât? Ăla e rasism”, a declarat Ilie Năstase.AICI puteți citi ce a spus Serena Williams despre Ilie Năstase.

loading…


CITEȘTE ȘI:  Irina Begu va ocupa, de luni, cel mai bun loc al carierei: 31 WTA

One thought on “Ilie Năstase, pentru News.ro: ”Aduceți-i aminte Serenei ce spunea tatăl ei despre Irina Spîrlea”

 1. ***Dece Sparlea si tatal ei nu l-au reclamat ATUNCI,– ACUM 20 DE ANI IN URMA — la US OPEN, pe Richard Williams de rasism?!*** Dece nu i-a venit in ajutorul Irinei Sparlea TOT ATUNCI LA US OPEN, dar acum ne aminteste de incidentul Irinei cu tatal Serenei, Richard Williams, care a rostit invective rasiste la adresa Irinei precum “curcan alb si gras”

  Si dece trebuie sa faceti atata zarva acum si nu ati facut CAND TREBUIA, ACUM 20 DE ANI INURMA?? CU SIGURANTA CA NIMENI NU I-A OPRIT PE SPARLEA SI TATAL EI CA SA-L RECLAME PE RICHARD DE RASISM. Daca Serena ar fi spus acele vorbe rasiste (pe care de fapt Richard le-a rostit) ar fi fost altceva, DAR SERENA NU A ROSTIT NICI O VORBA RASISTA IN PUBLIC SAU CATRE PRESA. Oricum, FIECARE OM IN PARTE ESTE JUDECAT DUPA PROPRIILE SALE FAPTE DUPACUM DICTEAZA LEGILE STATUTARE ALE STATELOR MODERNE, ASA CA ILIE NASTASE ACUM ESTE JUDECAT PE DREPT PENTRU VORBELE SALE NECUGETATE, CU TENTA RASISTA SI DENIGRATOARE LA ADRESA FEMEILOR. TOT LA FEL AR FI TREBUIT SI RICHARD TRAS DE URECHI PENTRU VORBELE SALE RASISTE; SI NORMAL CA NIMENI NU FACE PLANGEREA DACA FAM. SPARLEA, EI INSUSI, NU O FAC.
  IN SFANTA SCRIPTURA DUMNEZEU NE ZICE CA TATAL NU RASPUNDE PENTRU PACATELE COPILULUI(ILOR) SAU, SI NICI COPILUL(III) NU VA RASPUNDE PENTRU FAPTELE PARINTELUI (ILOR). La fel, Cazul Nastase va fi tratat separat de Cazul Sparlea, asa cum trebuie sa fie, deoarece e vorba DESPRE DOUA CAZURI DIFERITE; despre persoane diferite a caror fapte nu au nici o asociere pentru cazul unuia sau altuia. DUPA SCRIPTURA, DUMNEZEU NE ZICE CA TATAL NU RASPUNDE PENTRU PACATELE COPILULUI SAU, SI NICI COPILUL NU VA RASPUNDE PENTRU FAPTELE PARINTELUI (ILOR); CI FIECARE IN PARTE VA RASPUNDE PENTRU PROPRIILE SALE PACAT(E). Pasarea pe glasul ei piere: la fel, si Ilie Nastase va fi judecat dupa faptele urate si vorbele lui necugetate.

  CEEA CE CONTEAZA IN CAZUL LUI ILIE NASTASE ESTE DESPRE MODUL BADARAN, MITOCANESC IN CARE NASTY INSUSI S-A COMPORTAT CONTRA JUCATOARELOR BRITANICE; TOTODATA SI VORBELE DESANTATE PE CARE LE-A ROSTIT LA ADRESA SERENEI WILLIAMS SI A COPILULUI EI NE-NASCUT, si nicidecum ce a zis Richard Williams, fapt ce nu are nici o relevanta in Cazul lui Nasty. Nasty, in calitate de oficial al Federatiei Romane de Tenis reprezentand Echipa de FED CUP A ROMANIEI NU TREBUIA SA FACA ACEL CIRC IEFTIN ce a facut tara noastra, Romania, de ras pe tot mapamondul!!

  Pana acum, lui Nasty nu i-a pasat deloc de problema Irinei Sparlea, NICI ATUNCI CAND A FOST SEFUL FRT NU A LUAT NICI O MASURA — NU A FACUT MACAR NICI O PLANGERE RASIALA LA ITF– IN CAZUL EI. Dar acum, cand are jarul sub curul lui, AFLANDU-SE SUB SABIA SUSPENDARII DIN TENIS, ACUM II PASA DE CAZUL IRINEI SPARLEA??!!
  Iar daca Fam. Sparlea a decis ACUM 20 DE ANI IN URMA sa nu faca plangerea rasiala impotriva lui Richard Williams,E COMPLET RIDICOL SA MAI POATA PRETINDE DE LA CINEVA CA SA LE ADRESEZE DOLEANTELE 20 DE ANI MAI TARZIU, cand nimeni, NICI UN POTENTIAL MARTOR nu-si mai poate aduce aminte cu acuratete sirul evenimentelor PETRECUTE ACUM 20 DE ANI IN URMA!!

Leave a Reply

Top