SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Irina Begu va juca azi pentru a treia oară în trei luni cu Daria Kasatkina. Cine va televiza meciul

Irina Begu va juca azi pentru a treia oară în trei luni cu Daria Kasatkina. Cine va televiza meciul

irina begu
irina begu
Irina Begu

Irina Begu pare că s-a abonat anul acesta la întâlnirile cu rusoaica Daria Kasatkina. Cele două vor juca, azi, pentru a treia oară de la începutul sezonului una împotriva celeilalte.

Dacă până acum meciurile aveau loc în fazele incipiente ale turneelor, de data aceasta Irina și Daria vor juca în sferturile de finală. Cadrul acestei întâlniri deloc romantice este asigurat de Charleston, iar covorul care le va fi așternut celor două va fi de zgură.

În precedentele două meciuri, disputate la Brisbane și la Doha, Kasatkina s-a impus de fiecare dată. Numai că atunci a fost vorba de hard, acum este de zgură, atunci era vorba de o Irina Begu care avea și mici accidentări, iar acum avem o Irina care pare în formă foarte bună. Nu maximă, căci forma maximă e de atins la competițiile de obiectiv.

Meciul va începe la ora 13.00, ora locală, adică 20.00 la București și va fi în direct la DigiSport.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close