SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Maria Sharapova a făcut un salt incredibil în clasamentul WTA după prima victorie. Dacă bate și azi intră în Top 400!

Maria Sharapova a făcut un salt incredibil în clasamentul WTA după prima victorie. Dacă bate și azi intră în Top 400!

maria sharapova zgura stuttgart
maria sharapova zgura stuttgart
Maria Sharapova, la Stuttgart

Maria Sharapova a revenit pe teren aseară, după ce a fost suspendată 15 luni pentru dopaj. Iar victoria ei i-a adus un salt de peste 700 de poziții în clasamentul mondial.

Așa cum era de așteptat, Maria Sharapova a revenit cu o victorie în circuitul profesionist. Ea a învins-o cu 7-5, 6-3 pe Roberta Vinci în primul tur la Stuttgart, iar cu cele 55 de puncte a urcat de nicaieri – căci nu mai avea clasament – până pe locul 510 în lume! Tocmai de aceea este foarte discutabilă acordarea wild-card-urilor pentru jucătorii valoroși, dar dopați. Pentru că după o victorie ajung în fața multor jucătoare care muncesc din greu, cheltuiesc din greu, totul pentru a aduna cîte 5-10 puncte pe turneu. Iar ce a făcut Sharapova în mai puțin de două ore realizează celelalte în două trei luni…Acum, dacă azi Sharapova o învinge pe Makarova – meciul începe în jurul orei 16.30 și în mod normal va fi pe DigiSport – ea va primi 100 de puncte, cu care va urca până pe poziția a 377-a!

Iar dacă va cucerit titlul, ceea ce nu e imposibil având în vedere valoarea ei și faptul că de două luni se antrenează doar pe zgură, având un avantaj imens față de celelalte fete, ea va primi 470 de puncte. Cu care va urca până pe locul 120!

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close