SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Monica Niculescu a urcat pe locul 23 la dublu după victoria de la Biel. Iată ce locuri ocupă româncele la simplu și dublu

Monica Niculescu a urcat pe locul 23 la dublu după victoria de la Biel. Iată ce locuri ocupă româncele la simplu și dublu

monica niculescu hsieh titlu dublu biel
monica niculescu hsieh titlu dublu biel
Monica Niculescu si Hsieh cu trofeul cucerit la dublu in Elvetia

Victoria obținută în finala de dublu de Biel i-a adus Monicăi Niculescu un salt de un loc în clasamentul mondial al specialității.

Monica Niculescu ocupă acum locul 23 în lume la dublu, fiind cea mai bine clasată româncă din această ierarhie. E urmată de Raluca Olaru, care a urcat pe 53 și de Andreea Mitu, care staționează pe 86, încheind prezențele românești în Top 100 WTA.

La simplu, Simona Halep staționează pe 5. E urmată de Irina Begu, care staționează pe 33, de Monica Niculescu, care a rămas pe 47, de Sorana Cîrstea, care a coborât pe 62 și de Patricia Țig, care a coborât 3 locuri, până pe 86.

Ana Bogdan e singura româncă între locurile 100 și 200, ea ocupând acum poziția 115.

AICI puteți vedea poziționările tuturor jucătoarelor din România în clasamentele mondiale de simplu și dublu la 17 aprilie.

loading…


Leave a Reply

Top