SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Ilie Nastase > Serena Williams a sărit la gâtul lui Ilie Năstase: ”ITF are toată susținerea mea”

Serena Williams a sărit la gâtul lui Ilie Năstase: ”ITF are toată susținerea mea”

serena williams trofeu australian open
serena williams trofeu australian open
Serena Williams cu trofeul cucerit pentru a saptea oara la Australian Open

Gluma proastă făcută de Ilie Năstase despre copilul nenăscut al Serenei Williams, despre care a spus că va avea culoarea de ciocolată cu lapte s-a transformat într-un scandal după ce britanicii au scris că a fost o remarcă rasistă și tinde să devine un mega-scandal, după ce Serena Williams a scris pe Instagram o acuzație la adresa lui Năstase!

Mă dezamăgește să descopăr că trăim într-o societate în care oameni ca Ilie Năstase pot face asemenea comentarii rasiste despre mine și copilul meu nenăscut, precum și comentarii misogine despre colegele mele. Am spus-o o dată şi o voi spune din nou, lumea a ajuns atât de departe, dar totuşi mai are mult de parcurs. Da, am depăşit atât de multe bariere, dar sunt încă multe înainte. Aceasta sau oricare alta nu mă va opri în a pune iubire, lumină şi pozitivitate în tot ceea ce fac. Voi continua să iau atitudine şi să mă ridic pentru ceea ce este drept. Mulţumesc cu umilinţă ITF pentru atenţia pe care o acordă tuturor faptelor din acest caz. Ei vor avea sprijinul meu total”, a încheiat Serena.

Vineri, la conferința de presă de la tragerea la sorți a meciurilor din cadrul întâlnirii dintre România și Marea Britanie, Ilie Năstase a vorbit fără să gândească, făcând o glumă proastă la adresa copilului nenăscut al Serenei. A fost catalogat rasist de ziarele britanice, iar vorbele lui au făcut înconjurul planetei, toată lumea punându-i eticheta de rasist. Ceea ce în nici un caz Ilie Năstase nu este! Este orice vreți, dar nu rasist, nu a fost niciodată și Serena ar trebui să știe asta.

loading…


CITEȘTE ȘI:  FOTO: Serena Williams, fotografie nud pe coperta revistei Vanity Fair

Leave a Reply

Top