SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep: ”Trebuie să-mi schimb atitudinea, să fiu mai profesionistă”

Simona Halep: ”Trebuie să-mi schimb atitudinea, să fiu mai profesionistă”

simona halep interviu stejarii
simona halep interviu stejarii
Simona Halep la interviuri

Simona Halep a jucat azi cu copiii la un eveniment organizat la Stejarii. Ea a dat apoi și câteva declarații.

Întrebată despre incidentul cu Darren Cahill, de la Miami, Simona a declarat: ”Să zic că a fost o chestie de moment pentru mine. Însă el nu prea a acceptat chestia asta. A fost mult prea negativ din partea mea, însă voi lucra la acest aspect și cu siguranță o să fie bine în viitor”.

Halep susține că nu se pune problema unor schimbări în staff-ul său. “În mod normal nu se schimbă nimic, vom vedea. Trebuie să încerc să fiu mult mai pozitivă pe teren, Trebuie să îmi schimb atitudinea, atitudinea mea trebuie să fie mult mai profesionistă. Lucrez la asta zi de zi și sper să reușesc cât de curând”, a declarat Simona.Despre meciul de Fed Cup cu Marea Britanie, ea a spus că speră să-și ia revanșa în fața Johannei Konta. ”Îmi doresc o revanșă în meciul de Fed Cup. Vreau să câștig meciurile mele, însă nu va fi ușor pentru că ambele jucătoare britanice joacă foarte bine în Fed Cup, de fapt în general. O să am însă publicul alături, o să am echipa, sunt pregătită. 2.000 de locuri nu cred că sunt puține. Am jucat meciuri și pe terenuri cu o capacitate mai mică. Așa că e plăcut să jucăm la Constanța, orașul meu, o să îmi aduc aminte cu siguranță de copilărie. O să fie frumos, sunt sigură”, a mai spus ea.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close