SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Dominic Thiem va juca sigur contra României în Cupa Davis

Dominic Thiem va juca sigur contra României în Cupa Davis

dominic thiem
dominic thiem
Dominic Thiem

Ocupant al locului 7 în clasamentul mondial, austriacul Dominic Thiem a decis să revină la sentimente mai bune față de echipa de Cupa Davis a Austriei în cel mai prost moment: înaintea meciului cu România.

România și Austria vor fi adversare în primul tur al play-off-ului Grupei I a zonei Euro-Africane a Cupei Davis. Meciul va avea loc în perioada 15-17 septembrie, în Austria, iar învingătoarea va fi sigură că va juca și anul viitor în a doua divizie valorică a tenisului masculin. Învinsa va disputa un ultim meci de baraj.

CITEȘTE ȘI: Tot ce trebuie să știți despre meciul Austria – România, din Cupa Davis.
Ei bine, după un an și jumătate în care Dominic Thiem a considerat prezențele la Cupa Davis doar pierdere de vreme, pentru că sunt meciuri în care nu se acordă puncte, el a revenit la sentimente mai bune și s-a înțeles cu conducătorii Federației Austriece de Tenis să joace la următoarele întâlniri. Iar primul meci este chiar cel cu Marius Copil și ceilalți membri ai echipei României. Norocul nostru…

Acum, Thiem este pe locul 7 în clasmentul mondial, dar până în septembrie nu se știe dacă băieții noștri nu vor avea un adversar de Top 5 în persoana lui.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close