SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > FOTO: Ana Bogdan a sărbătorit logodna cu Norris Măgeanu alături de familia Mergea și alți prieteni apropiați

FOTO: Ana Bogdan a sărbătorit logodna cu Norris Măgeanu alături de familia Mergea și alți prieteni apropiați

ana bogdan florin mergea norris mageanu logodna
ana bogdan florin mergea norris mageanu logodna
Ana Bogdan si Norris Mageanu, alaturi de prieteni la celebrarea logodnei (foto: Facebook Ana Bogdan)

Ana Bogdan trăiește zile foarte frumoase în această perioadă. Nu doar pentru că a urcat pe locul 104 în lume, cel mai bun din carieră, dar mai ales pentru că s-a logodit în urmă cu câteva zile. Ieri, ea a putut petrece alături de câțiva prieteni apropiați.

Ana Bogdan a postat pe Instagram și Facebook două fotografii de la cina între prieteni luată miercuri pentru a celebra logodna ei cu Norris Măgeanu. Acesta este un nume foarte cunoscut în lumea raliurilor, iar dacă vi se pare că îl știți și din altă parte, dar nu vă puteți aminti de unde, va reamintesc că acum mai mulți ani tabloidele scriau despre el, pentru că era iubitul Corinei Dănilă. Cei doi au și o fată, Rianna, în vârstă de 14 ani.

Ana și iubitul ei au anunțat logodna acum vreo două săptămâni, dar abia acum au reușit să se întâlnească și să serbeze alături de prietenii lor. Printre ei și familia Mergea, Florin și Daiana, după cum puteți vedea și din fotografiile postate de Ana Bogdan.

ana bogdan florin mergea norris mageanu logodna
Florin si Daiana Mergea s-au numarat printre invitatii la cina (foto: Facebook Ana Bogdan)
loading…


CITEȘTE ȘI:  FOTO: Ana Bogdan s-a adaptat sezonului și face antrenament pe pârtie

Leave a Reply

Top