SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău: ”Ilie Năstase nu este un om rău, nu a vrut să rănească pe nimeni”

Horia Tecău: ”Ilie Năstase nu este un om rău, nu a vrut să rănească pe nimeni”

cupa davis horia tecau
cupa davis horia tecau
Horia Tecau

Horia Tecău are câteva zile de pauză ânaintea turneului de la Madrid și a profitat de acest lucru pentru a-și lansa cartea, “Viaţa în ritm de tenis”,  la Constanţa. Invitații săi au fost Cătălina Ponor și Răzvan Florea, alți doi mari campioni orginari din Constanța.

Așa cum era normal, Tecău nu a scăpat de întrebarea legată de comportamentul lui Ilie Năstase din timpul întîlnirii de Fed Cup dintre România și Marea Britanie. “Incidentul a escaladat foarte mult. S-au spus nişte lucruri acolo care nu trebuiau să fie spuse, asta e părerea mea. Domnul Ilie Năstase este efervescent şi a avut tot timpul glume şi comentarii în toată cariera lui, nu este o surpriză pentru nimeni. În acele conferinţe de presă, în acel moment poate, câteodată, este bine să mai limităm aceste declaraţii. Cu toţii ştim că Ilie este o mare legendă, un mare sportiv pentru România, nu este un om rău, nu a făcut aceste declaraţii cu nicio intenţie de a răni pe cineva, dar s-au spus nişte lucruri care nu trebuie spuse în nicio circumstanţă şi trăim mai departe cu acţiunile care s-au întâmplat”, a spus Horia Tecău.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close