Oficialii de la Wimbledon spun că nu îl vor lăsa pe Ilie Năstase în arenă nici cu bilet!

ilie nastase tribune wimbledon

Ilie Nastase a fost imbracat in general in tribune la Wimbledon

Incidentele în care a fost implicat Ilie Năstase la meciul de Fed Cup dintre România și Marea Britanie vor avea urmări la Wimbledon.

Directorul executiv al All England Club, Richard Lewis, a declarat ieri că Ilie Năstase nu va fi primit în incinta complexului în timpul turneului de la Wimbledon nici cu invitație nici cu bilet! Ceea ce e o enormitate fără margini, dar în cazul englezilor nu trebuie să te mire nimic.

Preşedintele All England Club, Philipp Brook, a confirmat, miercuri, ceea ce se zvonea, anume că Ilie Năstase nu va fi invitat în Loja Regală la ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon, ceea ce mi se pare corect, pentru că trebuie să penalizezi cumva atitudinea lui Năstase. “Ceea ce a făcut, trebuie să spunem, acţiunile lui nu au fost foarte bune şi le condamnăm. În ceea ce priveşte Loja Regală, el nu o să primească anul acesta o invitaţie”, a declarat Brook pentru ”The Guardian”.Numai că, luat probabil de valul inchizitorial, directorul complexului, Richard Lewis, s-a gândit să sară calul puțin. Așa că a declarat pentru Reuters că Năstase “ar putea fi oprit” la porţile complexului de la Wimbledon, dacă va încerca să intre cu bilet. Ceea ce e o tâmpenie cât complexul de mare, că Ilie nu a devenit persona non-grata în tenisul mondial, să nu mai aibă dreptul de a intra într-o arenă sportivă ca spectator.

loading…


About Andrei Constantinescu