SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Preşedintele WTA, Steve Simon, critică organizatorii de la Roland Garros că nu i-au acordat wild-card Mariei Sharapova

Preşedintele WTA, Steve Simon, critică organizatorii de la Roland Garros că nu i-au acordat wild-card Mariei Sharapova

steve simon wta
steve simon wta
Steve Simon

Circuitul profesionist de tenis, WTA, are o mare problemă ân acest moment: preşedintele forului, Steve Simon! Acesta şi-a permis să îi critice pe organizatorii turneului de la Roland garros pentru că nu i-au acordat un wild-card Mariei Sharapova!

Steve Simon pare cel mai prost preşedinte de federaţie internaţională din istorie. După ce s-a băgat ca musca în lapte criticându-l pe Tiriac că l-a invitat pe Ilie Năstase să oficieze la festivitatea de permiere de la Madrid, acum a sărit din nou fără să îl întrebe nimeni. Acest individ şi-a permis să îi certe pe organizatorii turneului de la Roland Garros că nu i-au acordat wild-card Mariei Sharapova, de parcă s-ar afla pe tarlaua lui! Probabil un gest unic al unui şef de federaţie internaţională. “Nu sunt de acord cu justificările deciziei Federaţiei Franceze privind refuzul a a-i acorda un wild-card Mariei Şarapova pentru Roland Garros. Ea şi-a ispăşit pedeapsa. Nu trebuie să penalizăm un jucător mai mult decât sancţiunile dictate deja“, a spus Simon, un individ care ar trebui schimbat probabil cât mai repede din funcţie pentru că face prostie după prostie.

loading…


Leave a Reply

Top