SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Ilie Nastase > Război WTA – Ion Țiriac: ”Ilie Năstase nu avea ce căuta la ceremonia de premiere de la Madrid”

Război WTA – Ion Țiriac: ”Ilie Năstase nu avea ce căuta la ceremonia de premiere de la Madrid”

simona halep ilie nastase
simona halep ilie nastase
Simona Halep, alaturi de Ilie Nastase, la festivitatea de premiere de la Madrid

Prezent în lojă, alături de Ion Țiriac, de-a lungul ultimelor zile ale turneului de la Madrid, Ilie Năstase a fost unul dintre personajele oficiale ale ceremoniei de premiere ale competiției. Evident, a fost o mână de ajutor întinsă de Ion Țiriac prietenului său de o viață, pentru a se vedea că este un personaj important al tenisului.

Ei bine, această atitudine a deranjat WTA, care prin vocea președintelui Steve Simon a reacționat: ”A fost o finală frumoasă şi le felicit din suflet pe Simona şi Kristina pentru prestaţia lor extraordinară. Singurul lucru care a umbrit ziua a fost faptul că domnul Năstase a fost invitat să participe la ceremonia de decernare a trofeului. Nu avea ce căuta pe teren astăzi. Este suspendat provizoriu de ITF pentru comportamentul său jignitor şi i-am revocat privilegiile de acreditare la evenimentele WTA pe perioada investigaţiei. A fost iresponsabil şi inacceptabil din partea Madrid Open să îi confere un rol oficial. Turneul de la Madrid este de nivel Premier şi la cele mai înalte standarde de profesionism şi leadership, ceea ce nu s-a văzut astăzi”, se arată în comunicatul semnat de Steve Simon.

AICI vedeți fotografii cu Simona Halep la ceremonia de premiere de la Madrid.

Suspendat de ITF după meciul de FedCup cu Marea Britaniei şi interzis al Wimbledon şi la Roland Garros, Ilie Năstase a fost prezent, sâmbătă seară, pe podium, în Caja Magica, la festivitatea de premiere a finalistelor Madrid Open, Simona Halep şi Kristina Mladenovic. Turneul organizat de Ion Ţiriac se desfăşoară sub egida WTA.

loading…


CITEȘTE ȘI:  FOTOGALERIE: Maria Sarapova şi Sasha Vujacic

2 thoughts on “Război WTA – Ion Țiriac: ”Ilie Năstase nu avea ce căuta la ceremonia de premiere de la Madrid”

  1. asteptam cu nerabdare oferirea din partea organizatorilor de la Wimbledon a unui WC special pentru Masha, care merita cu adevarat sa fie respectata in orice conditii ! doar ea este rusoaica si pentru ea sunt doar locurile din fata, pe mijloc – dupa cum a afirmat, relativ la valoarea jucatoarelor britanice !

  2. 1). nastase este suspendat de ITF nu de WTA , deci n-are voie la “eventurile” organizate de ITF , printre acestea se numara si GS , Madrid Open este un event WTA.
    2). Steve Simion , actualmente CEO la WTA , a fost un jucator de tenis “destul de obscur” , a avut si el o participare la wimbledon la dublu mixt prin 1981, adica pe vremea cuplului de “bezmetici Nastase – Tiriac ” , vestitii “Casanova si contele Drakula”.
    3).Inainte de a fi sef la WTA , Steve Simion a fost CEO la “BNP Paribas Open Indian Wells” , adicatelea la urma urmei un “fonctionar” si el acolo care cine stie poate a fost vreodata pus la punct de vezi doamne “cel mai bogat fost sportiv” , recte Tiriac.
    – Mai mult ca sigur se platesc tot felul de polite pe care noi nu avem de unde sa le stim , inclusiv la wimbledon tiriac a facut o gramada de mascarii pe care “inglejii” in ciuda umorului lor nu-l inghit.

Leave a Reply

Top