SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Roland Garros: Florin Mergea şi Sorana Cîrstea au părăsit concursul de dublu în primul tur

Roland Garros: Florin Mergea şi Sorana Cîrstea au părăsit concursul de dublu în primul tur

florin mergea qureshi roland garros
florin mergea qureshi roland garros
Florin Mergea si Qureshi, la anrenament

Doi români au fost eliminaţi azi în probele de dublu de la Roland Garros: Florin Mergea şi Sorana Cîrstea. În plus, Monica Niculescu s-a retras din proba de dublu.

Favoriţi 13 ai competiţiei de la Roland Garros, Florin Mergea şi pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi au fost învinşi în două seturi, scor 6-3, 7-6, de cuplul Fernando Verdasco/ Nenad Zimonjic.

Din păcate, la feminin, Sorana Cîrstea a fost nevoită să se retragă din cauza unei dureri la umăr în setul decisiv al meciului din primul tur. Sorana a făcut pereche cu Donna Vekic, cuplul fiind nevoit să se retragă la scorul de 6-7, 6-2, 4-1, pentru adversarele Andreja Klepac/ María José Martinez Sanchez, cap de serie numărul 15.

În timpul acestei partide, jucătoarea română a acuzat dureri la umărul drept. Ea trebuie să joace, joi, la simplu, în turul al doilea al Grand Slam-ului parizian, cu Carla Suarez Navarro.

Monica Niculescu a fost nevoită, din păcate, să se retragă din concursul de dublu, astfel că locul ei şi al americancei Christina McHalle a fost luat de o altă pereche.


loading…


CITEȘTE ȘI:  Mihaela Buzărnescu continuă seria victoriilor: e în sferturi la Dubai. Iată ce loc și-a asigurat în clasamentul WTA

Leave a Reply

Top