SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Roland Garros: Marius Copil și Ana Bogdan și-au aflat adversarii din primul tur

Roland Garros: Marius Copil și Ana Bogdan și-au aflat adversarii din primul tur

ana bogdan marius copil
ana bogdan marius copil
Ana Bogdan si Marius Copil au trecut de calificari la Roland Garros

Cei doi români care au trecut de calificările turneului de la Roland Garros, Marius Copil și Ana Bogdan, au aflat cu cine vor juca în primul tur de pe tablourile principale. Primul a avut ghinion, în vreme ce Ana poate fi mulțumită.

Marius Copil va juca în primul tur contra favoritului 19, spaniolul Albert Ramos-Vinolas, numărul 20 mondial. Fiind spaniol, fiind în top 20, Ramos-Vinolas sună a adversar redutabil pentru Copil, care însă poate profita de forma bună pe careo arată de vreo lună și mai ales de sfaturile antrenorului său, Andrei Mlendea, un antrenor care demonstrează, cu fiecare sportiv pe care îl pregătește, că este unul dintre cei mai buni. El le-a mai pregătit pe Simona Halep și Jelena Jankovic, după cum probabil că multă lume știe, fiind concediat de Simona după cucerirea titlului de la New Haven.

CITEȘTE ȘI: Adversarele româncelor în primul tur de la Roland Garros
Ana Bogdan, în schimb, a căzut cu un lucky loser, tunisianca Ons Jabeur, clasată cu 9 locuri mai jos ca ea, pe 113 în lume. Așa că sunt speranțe mari pentru a o vedea pe jucătoarea din Sinaia în turul secund și în Top 100 WTA. Ceea ce nu sună deloc rău, nu?

loading…


Leave a Reply

Top