SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep a dezvăluit ce face între meciuri: citește cărți de psihologie și se uită la filme turcești

Simona Halep a dezvăluit ce face între meciuri: citește cărți de psihologie și se uită la filme turcești

simona halep conferinta presa
simona halep conferinta presa
Simona Halep

La conferința de presă de după victoria cu Pavlyuchenkova, din optimile turneului de la Roma (6-1, 4-6, 6-0), Simona Halep a fost descusută de ziariști, care au vrut să afle ce face în timpul liber.

Cele mai frumoase părți ale conferințelor de presă sunt cele în care ziariștii ies din aria întrebărilor banale, despre meci, adversară, program și obiective, și încearcă să afle lucruri noi despre subiectul din fața lor. Așa s-a întâmplat aseară la conferința de presă a Simonei Halep, care a fost întrebată despre activitățile ei din timpul liber, când se află în camera de hotel.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep a dezvăluit actorul, emisiunea și melodia preferate.




Astfel, Simona le-a spus că citește și se uită uneori la filme, ceea ce în esență nu e nimic spectaculos. Dar totul devine brusc interesant când aflăm și ce cărți citește. Are cuvântul Simona: ”Când sunt în cameră, citesc. Cărți de psihologie, pentru că vreau să lucrez pe această parte cu mine. Așa că majoritatea cărților sunt de psihologie”. Ceea ce nu poate decât să mă bucure deoarece componenta psihică joacă un rol esențial în sport.

Când nu citește, Simona se uită la filme. Ce fel de filme? Turcești. ”Mă uit la filme turcești. Am în laptop un film turcesc la care mă uit acum. Dar nu stau foarte mult”, a recunoscut ea.

loading…


Leave a Reply

Top