SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep a vorbit despre Roland Garros: ”Acum sunt încrezătoare. Simt că am șansa mea acolo”

Simona Halep a vorbit despre Roland Garros: ”Acum sunt încrezătoare. Simt că am șansa mea acolo”

simona halep la roma
simona halep la roma
Simona Halep

Simona Halep a ajuns la 8 victorii consecutive pe zgură și, evident, este considerată una dintre principalele favorite la Roland Garros, turneul de Grand Slam care începe pe 28 mai.

Calificată în sferturile de finală la Roma, Simona Halep a ajuns la a opta victorie consecutivă pe zgură în ultimele 12 zile, ea sosind în capitala Italiei în calitate de campioană la Madrid. Așa cum e normal, după victoria de azi, obținută cu 6-1, 4-6, 6-0 în fața rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova, ziariștii au întrebat-o foarte mult la conferința de presă despre cel mai important turneu al acestei perioade, Roland Garros.

CITEȘTE ȘI: Declarațiile Simonei Halep după victoria cu Anastasia Palvyuchenkova, de la Roma
Ceea ce m-a bucurat foarte mult în perspectiva turneului de la Roland Garros este că Simona, după cum veți vedea, este optimistă: ”E greu să vorbesc despre următorul Grand Slam. E dificil. Și nu vreau să comentez mult, pentru că nu știu ce se va întâmpla. Dar în acest moment mă simt încrezătoare. Simt că am șansa mea. Dar, așa cum știm toți, fiecare meci e diferit. Chiar dacă am învins împotriva unor jucătoare, poate la următorul turneu voi pierde împotriva lor. Nimic nu e la fel. E diferit și eu doar vreau să ajung acolo cu aceeași încredere și să dau totul”, a declarat Simona Halep.

De două ori semifinalistă la Roma, românca a pierdut de fiecare dată în primul tur la Paris după ce a obținut performanțele respective la turneul italian. Evident că ziariștii nu au ratat ocazia de a o întreba cu ce gânduri abordează sfertul de finală de mâine, știind această statistică. Răspunsul ei a fost fără echivoc: ”Roland Garros-ul este un turneu diferit. E departe. Mai am două săptămâni până acunci. E total diferit. Terenul e diferit. Atmosfera e diferită. Totul e uriaș. Nu mă gândesc încă la asta. Mă gândesc doar să termin acest turneu. Și chiar dacă voi învinge vineri și voi pierde în semifinale nu mă voi gândi că va fi un semn rău pentru Roland Garros. Orice meci jucat aici e un plus pentru Roland Garros”, a mai declarat Halep.

loading…


One thought on “Simona Halep a vorbit despre Roland Garros: ”Acum sunt încrezătoare. Simt că am șansa mea acolo”

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close