SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Simona Halep, oficial pe locul 4 în lume. Irina Begu a revenit în Top 30 WTA

Simona Halep, oficial pe locul 4 în lume. Irina Begu a revenit în Top 30 WTA

simona halep stuttgart
simona halep stuttgart
Simona Halep

Simona Halep a urcat în mod oficial, de azi, pe locul 4 în clasamentul mondial WTA.

Halep este românca situată cel mai sus în ierarhia mondială. Ea este urmată de Irina Begu, care a urcat patru poziții și e acum pe locul 29 în lume. Monica Niculescu a coborât un loc şi se află pe 48, iar Sorana Cîrstea a urcat două poziţii şi se află pe 64. În Top 100 se mai află Patricia Ţig, pe locul 88.

Între primele 200 este şi Ana Bogdan, care ocupă locul 111.

Alexandra Cadanțu, ajunsă în optimi la Istanbul după ce a plecat din calificări, a urcat 43 de locuri și e acum pe 249 în lume. De asemenea, un salt important a făcut Alexandra Dulgheru. Ea a urcat 52 de locuri și e acum pe 545.Niciuna dintre ele nu a reușit însă saltul izbutit de Maria Sharapova. Semifinalistă la Stuttgart, rusoaica revenită în activitate după 15 luni de inactivitate din cauza suspendării pentru dopaj a urcat direct pe 262 în lume venind fără clasament!

La dublu, Monica Niculescu are cea mai bună clasare dintre românce – locul 24. Raluca Olaru ocupă locul 60, după o cădere de şapte poziţii.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close