SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > Continuă înscrierile la ediția a treia a Corporate Tennis Open

Continuă înscrierile la ediția a treia a Corporate Tennis Open

corporate tennis open
corporate tennis open
Corporate Tennis Open a ajuns a editia a treia

Pasionații de tenis se pot înscrie la cea de-a treia ediție a turneului dedicat mediului de business. În 2016, au fost disputate peste 150 de meciuri în 4 zile de cei 58 de concurenți.

BusinessMark invită reprezentanții mediului de afaceri să participe la turneul de tenis „Corporate Tennis Open”, ce va avea loc pe 10-11 iunie și 17-18 iunie 2017 la Pescariu Sports & Spa din București. Pe data de 10 iunie, jucătorii sunt invitați, începând cu ora 20:00, la cocktail-ul oficial al turneului, care va avea loc în lounge barul clubului The Gallery, din incinta Pescariu Sports & Spa.

Pe parcursul celor două weekend-uri, aceștia au ocazia să-și demonstreze abilitățile sportive, să facă networking și să concureze pentru un loc pe podiumul competiției.

Anul acesta, reprezentanții mediului de afaceri se pot înscrie la următoarele categorii: echipe, simplu masculin, simplu feminin, dublu. Tragerea la sorți a tablourilor de concurs va avea loc pe 8 iunie, iar programul complet de desfăşurare al meciurilor va fi anunțat pe data de 9 iunie 2017. Printre companiile înscrise pană acum se număra: Bancpost, Oscar Downstream, Biroul de Credite, KPMG România, Redbull, Optim Project Management, Red Bull, The Social Incubator, Holograma 3D, Danfoss.

Turneul se desfășoară în două etape: cea a grupelor și etapa finală. În primul weekend se desfășoară meciurile din grupe, care se vor disputa în sistem „fiecare cu fiecare”. Echipele și jucătorii care se califică în etapa finală vor concura în cel de-al doilea weekend pentru câștigarea trofeelor puse în joc.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Evenimentul este organizat de BusinessMark în parteneriat cu Tenisshop, Samdam, Aqua Carpatica, Crama Basilescu, Terra Bisco, HOLOGRAMA 3D, Redis Nutritie, Fruteria, Pescariu Sports & Spa, Preda Publishing, Mihaela Hurezeanu Trainer & Coach. Partenerii media ai conferinței sunt: Tenisdecamp, Open Tenis, Sport-inclusive, Sportclasic.ro, Doartenis, Tenisite.info, Dragos Luscan Wellness Coach, NewMoney, Ziare.com, Business24, FEMEI IN AFACERI, TransilvaniaBusiness, Calendar Evenimente, PRBox, Rbeconnect, Debizz, Jurnalul de Afaceri, Avocatura, Energynomics, Finzoom, Vox Capital, Revista Valoarea, Administratie.ro, SaptamanaFinanciara, Economiaonline, MediaRabbit, Chalbert, MLM News, Promo Afaceri, Plan de afacere, Startups.ro, Global Manager, Roportal, Bucuresteni.ro, Antreprenorinromania, Gazetadestiri, Manager Express.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

Leave a Reply

Top