SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > FOTO: Ana Bogdan, de la Roland Garros la Raliul Aradului!

FOTO: Ana Bogdan, de la Roland Garros la Raliul Aradului!

Ana Bogdan copilot raliu
Ana Bogdan copilot raliu
Copilotul Ana Bogdan e gata de cursă

După prezența în premieră pe tabloul principal de la Roland Garros, frumoasa Ana Bogdan (24 ani) a experimentat senzații tari la Raliul Aradului KIA. Considerată una dintre cele mai sexy sportive din România, fostul număr 2 mondial la junioare a fost copilot de ocazie pentru Dan Gîrtofan.

Ana a fost însoțită la Raliul Aradului KIA de logodnicul, președintele Federației de Automobilism, Norris Măgeanu. Fostul pilot s-a purtat foarte grijuliu cu iubita sa și a dat-o doar pe mâna celui mai experimentat sportiv de top în activitate (49 ani/dublu campion național/). “Ce am simțit în mașină cu Giri a fost mult mai intens decât am simțit în toate meciurile din tenis. Este cu totul altă experiență și îmi doream de mult asta.  Am simțit din plin nebunia și adrenalina din motorsport”.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep a descoperit secretul succesului. Iată care este
De partea cealaltă, “Giri” este convins să Ana s-ar descurca de minune și în rolul de copilot deoarece iubește performanța. “Mulți nu știu dar primul meu copilot a fost femeie. Se întâmpla în 1995, atunci am cumparat mașina, la pachet cu tot cu nevasta unui prieten. Am avut trei ani echipaj mixt și pot spune că femeile sunt un pic mai concentrate, mai pasionale decât băieți în rolul acesta. Deci, Ana s-ar descurca ok în mașină, invers cred că ar fi mai greu pentru mine la dublu!”, a glumit Dan Gîrtofan.

Ana Bogdan: “Simona poate câștiga la Roland Garros!”

Ana se declară mulțumită de evolutia ei pe zgura pariziană și îi ține acum pumnii Simonei Halep. Tânara jucătoare din Sinaia crede că Simona poate cuceri marele titlu în capitala Franței. “Am trăit intens fiecare zi la Roland Garros, atmosfera unui Mare Șlem te încarcă de energii pozitive. Publicul m-a sprijinit și chiar contra lui Razzano am avut fani români în tribune. Turneul mi-a dat încredere în lovituri și aștept acum cu optimism Wimbledonul. Este cu totul diferit de zgură și hard, dar îmi place mult să joc pe iarbă. Îi țin pumnii Simonei la Roland Garros. Este într-o formă foarte bună și cred că poate câștiga turneul. Principalul ei atu cred că este motivația, determinarea de a cuceri un titlu de Mare Șlem”, a punctat Ana Bogdan.

ana bogdan noris mageanu
Ana Bogdan si logodnicul ei, Norris Măgeanu

Ana Bogdan copilot raliu

Ana Bogdan s-a urcat in bolid sub privirile mândre ale logodnicului său
loading…


Leave a Reply

Top