SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros: Karolina Pliskova despre partida cu Simona Halep: ”Va fi un meci uriaș”

Roland Garros: Karolina Pliskova despre partida cu Simona Halep: ”Va fi un meci uriaș”

karolina pliskova
karolina pliskova
Karolina Pliskova

Karolina Pliskova joacă azi probabil cel mai important meci al vieții. E partida care o poate aduce în premieră pe primul loc în clasamentul mondial. Are o singură problemă: o întâlnește pe Simona Halep, probabl cea mai valoroasă jucătoare pe zgură a momentului. Iată ce a declarat Pliskova despre acest meci și despre Simona.

“Am fost adversare de câteva ori. Cu siguranţă va fi un meci greu. Simona aleargă bine. Nu ştiu cum va fi vremea. Dacă va fi ca miercuri, va fi dificil, pentru că Simona este peste tot şi nu ratează mult. Cred că va trebui să fiu mai agresivă decât am fost astăzi, pentru că astăzi Caro a fost agresivă, iar eu doar în unele momente. Însă cu Simona trebuie să fiu mai agresivă şi să pun presiune pe ea. Şi să îmi pot câştiga serviciul, aceasta va fi cheia. Voi încerca doar să joc ca şi cum nu aş avea nimic de pierdut. Sunt în semifinale. Voi încerca să joc cel mai bun tenis al meu”, a spus Pliskova.

CITEȘTE ȘI: Ce a declarat Simona Halep despre meciul cu Pliskova
Ea consideră că Halep se numără printre cele mai bune jucătoare pe zgură. “Finala este aproape, dar şi departe, pentru că joc împotriva unei sportive care se numără printre cele mai bune pe zgură. Şi ea joacă pentru a ajunge numărul 1, astfel că va fi un meci uriaş. Vreau să câştig, indiferent cum şi indiferent ce îmi aduce victoria. Pentru mine este important să joc şi să câştig meciul”, a afirmat Pliskova.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close