SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros: Simona Halep știe ce o va aștepta în semifinala cu Karolina Pliskova: ”O să fie ca o mașină de aruncat mingi”

Roland Garros: Simona Halep știe ce o va aștepta în semifinala cu Karolina Pliskova: ”O să fie ca o mașină de aruncat mingi”

simona halep roland garros
simona halep roland garros
Simona Halep

Simona Halep a vorbit ieri, după calificarea în semifinalele turneului de la Roland Garros, de viitoarea ei adversară, Karolina Pliskova, și de cum se gândește să joace contra ei.

“Va fi un meci diferit cu Karolina decât în sferturi. O să fie ceva ca o maşină de aruncat mingi. Mâine trebuie să fiu puternică pe picioare, să am încredere, nu pot să spun de tactică, deoarece o să fie greu, nu cred că am mai jucat cu ea pe zgură. O să fie o bună provocare, ceva nou, ştiu că e o jucătoare care dă tare. Văd eu mâine ce o să schimb. Nu vreau să mă gândesc că e semifinală, nici la ce a fost în 2014. E ceva diferit. Sunt altă jucătoare, sunt mult mai prezentă pe teren, mai calmă. Mă gândesc doar la ce trebui să joc împotriva ei”, a afirmat românca la conferința de presă de după victoria cu Svitolina.

CITEȘTE ȘI: Declarațiile Simonei Halep după victoria excepțională contra Elinei Svitolina, din sferturile de la Roland Garros.

loading…


Leave a Reply

Top