SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros: Simona Halep, după o calificare excepțională în semifinale: ”A fost mai bine că nu am știut că Svitolina a avut minge de meci”

Roland Garros: Simona Halep, după o calificare excepțională în semifinale: ”A fost mai bine că nu am știut că Svitolina a avut minge de meci”

simona halep roland garros
simona halep roland garros
Simona Halep dupa o noua victorie

Simona Halep s-a calificat pentru a doua oară în semifinalele de la Roland Garros după un meci de povestit nepoților. Ea a revenit de la 3-6, 1-5 în meciul cu Elina Svitolina, reușins dă se impună cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-0, în aproape două ore şi 10 minute. Și după ce a salvat o minge de meci în tie-break-ul setului secund. Iată ce a declarat jucătoarea noastră după un meci atât de dramatic.

“Nu mi-am dat seama că a avut minge de meci, am văzut apoi, pe Twitter. Când am văzut am zis: Rever pe linie la minge de meci? Nu mi-am dat seama pe teren. De fapt, a fost mai bine că nu am ştiut”, a spus ea.

Românca a recunoscut că s-a gândit la scorul de 2-5 în setul secund că totul s-a încheiat, dat tocmai asta a salvat-o: “Cred că ea a jucat un tenis extraordinar până la 5-1 în al doilea set. A jucat bine, dar şi eu am jucat scurt cred, mingea nu se ducea cât de lung aş fi vrut, dar a dominat. La 5-2, m-am aşezat pe scaun şi am zis că meciul e pierdut. Mi-am zis că dacă n-am făcut nimic să schimb ritmul, asta e, e terminat. După aceea am început să mă simt mai relaxată, poate pentru că aveam impresia că meciul e terminat şi am schimbat ritmul. Am pus câteva mingi înalte, am încercat să o fac să se mişte mai mult, să deschid terenul şi a venit. Nu ştiu cum. Am avut şi eu în sfârşit noroc la mingea de set cu linia fileului, pentru că înainte toate liniile, neţurile au fost de partea ei. Am simţit că s-a schimbat ceva. Sunt pur şi simplu fericită şi nu mă gândesc cum a fost, iau ca bun faptul că am luptat până la final şi mă bucur. Astăzi am arătat că sunt mai puternică din punct de vedere psihic şi am stat acolo până la final, chiar dacă am fost un pic supărată în timpul meciului. E ceva special că sunt în semifinale la un Grand Slam, e un sentiment frumos. Cel mai important lucru este că nu am renunţat şi asta vreau să păstrez”, a declarat Simona Halep, jurnaliştilor străini.Ea a recunoscut că Ion Țiriac a criticat-o puțin după partidă: “Darren a fost fericit că am luptat şi că nu am renunţat. Mi-a spus că modul de luptă a fost la un nivel în alt azi. Nu am vorbit despre meci. Domnul Ţiriac m-a întrebat cum e posibil să renunţ la 3-0 în primul set. Am fost mirată, că nu am renunţat, probabil aşa a părut, poate am fost supărată. Mi-a spus că am luptat bine şi că mâine trebuie să joc tenis”, a mai spus Simona la conferința de presă.

loading…


CITEȘTE ȘI:  WTA Doha: Simona Halep va juca vineri în sferturile de finală. Iată de la ce oră

Leave a Reply

Top