SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep despre Jelena Ostapenko, adversara din finala de la Roland Garros: ”Nu are nimic de pierdut”

Simona Halep despre Jelena Ostapenko, adversara din finala de la Roland Garros: ”Nu are nimic de pierdut”

tenis halep
tenis halep
Simona Halep

Simona Halep a vorbit, la conferința de presă de după calificarea în finala de la Roland Garros, despre viitoarea ei adversară, letona în vârstă de 20 de ani, Jelena Ostapenko.

”Nu am jucat împotriva ei şi nu ştiu la ce să mă aştept, mai exact, dar am văzut puţin din meciul ei de azi. În opinia mea va fi similar cu ce am avut azi, poate va fi acelaşi plan. Însă nu se ştie niciodată cu astfel de jucătoare, astfel că va trebui să rămân acolo pentru fiecare minge şi fiecare minge este importantă împotriva lor. Voi fi acolo şi gata de luptă. Ostapenko este mult mai tânără decât mine şi nu are nimic de pierdut. Este un lucru mare pentru ea ce se întâmplă. Dar simt că sunt în aceeaşi situaţie, că am mulţi ani în faţă, astfel că este doar o nouă oportunitate de a reuşi. Am mai jucat o dată aici şi am fost aproape de trofeu. Dacă se va întâmpla acum, va fi minunat. Dacă nu, voi avea mulţi ani înainte ca să muncesc şi să joc din nou în finale. Vom vedea”, a declarat Simona Halep.

CITEȘTE ȘI: Declarațiile Simonei Halep după calificarea în finala de la Roland Garros.
”Cred că am mentalitatea şi jocul necesare pentru a câştiga, dar va fi dificil. Mă aştept ca Ostapenko să dea tot ce poate, să lovească toate mingile, să joace cu încredere, dar şi eu sunt încrezătoare, sunt pregătită să o înfrunt şi să joc încă o finală. Este o provocare mare, un lucru mare. Dacă se va întâmpla, se vor întâmpla două lucruri în acelaşi timp şi va fi extraordinar”, a mai spus Halep.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close