SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > Victoria Azarenka a salvat 3 mingi de meci în primul meci disputat după ce a născut

Victoria Azarenka a salvat 3 mingi de meci în primul meci disputat după ce a născut

victoria azarenka mallorca
victoria azarenka mallorca
Victoria Azarenka la Mallorca, in primul meci dupa ce a devenit mama

Revenită pe teren după un an de absenţă motivată, belarusa Victoria Azarena a reuşit o revenire spectaculoasă în primul tur de la Mallorca, unde a salvat 3 mingi de meci.

Fără clasament, fostul lider mondial a demonstrat că psihicul de campion nu are nici o legătură cu perioada de inactivitate şi a reuşit să o învingă cu scorul de 6-3, 4-6, 7-6, pe japoneza Risa Ozaki, locul 74 WTA. Asiatica probabil că plânge şi acum în pumni gândindu-sela cele trei mingi ratate pe propriul serviciula 6-5 în decisiv. sau la acel 5-3 în tie-break. Dar aşa e în tenis, de cele mai multe ori cel care e mai antrenat mental se impune.

Iar Azarenka, mămică din 19 decembrie 2016, atunci când a apărut pe lume Leo, nu a fost degeaba lider mondial şi nu degeaba a cucerit două titluri la Australian Open.

Următoarea advrsară a Victoriei Azarenka va fi a şaptea favorită, croata Ana Konjuh, locul 28 WTA. Şi dacă va învinge şi dacă nu, pentru Vika va fi o sărbătoare, pentru că îl are alături în oraşul din Baleare pe Leo, dar şi pe partenerul ei, aşa că viaţa nu pote fi decât frumoasă pentru ea. Evident, la cât e de mic, el nu a asistat la meciul mamei, căci are treburi mai importante de făcut: limbat cu căruţul, somn, poate puţină joacă…

Următorul turneu al Azarenkăi va fi Wimbledonul, acolo unde a intrat direct pe tabloul principal graţie locului 6 “îngheţat” în clasamentul mondial în momentul retragerii.

loading…


Leave a Reply

Top