SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > ȘTIRILE ZILEI, 29 iulie 2017: Victoria Azarenka s-a îmbolnăvit și s-a retras de la Stanford

ȘTIRILE ZILEI, 29 iulie 2017: Victoria Azarenka s-a îmbolnăvit și s-a retras de la Stanford

victoria azarenka mallorca
victoria azarenka mallorca
Victoria Azarenka

Iată câteva dintre cele mai interesante știri din tenisul ultimelor zile.

1. Victoria Azarenka s-a retras de la Stanford. Fost lider mondial și actuală mămică, Victoria Azarenka s-a retras de la Stanford înaintea tragerii la sorți. Ea a motivat retragerea printr-o gripă cu care s-a procopsit de câteva zile.

2. Sharapova știe cu cine va juca la Stanford. Rusoaica Maria Sharapova revine în circuit la turneul WTA de la Stanford, iar prima adversară a ei va fi americanca Jennifer Brady. Acesta e primul turneu dintr-o serie de trei pentru rusoaica. Ea a primit wild-card-uri și pentru Toronto și pentru Cincinnati.3. Regretul Garbinei Muguruza după Wimbledon: nu a dansat cu Federer. Campioană la Wimbledon anul  acesta, Garbine Muguruza a povestit la Stanford cum au fost primele ore și zile după succesul londonez. Ea a povestit că imediat după finală a acordat 29 de interviuri diferitelor posturi de televiziune sau publicații scrise, după care și-a scos familia și apropiații la cină. În ceea ce privește Balul Campionilor, singurul regret al ibericei e că nu a avut loc nici un dans, așa că nu a putut să-și îndeplinească visul să danseze cu Roger Federer. Poate îl scoate în club la US Open.

4. Bernard Tomic nu joacă la Washington. Australianul Bernard Tomic s-a retras de la turneului ATP de la Washington. El a acuzat o accidentare la picior.

5. Eugenie Bouchard s-a antrenat cu Andre Agasssi. Canadianca Eugenie Bouchard a avut un stagiu de pregătire la Las Vegas, unde s-a antrenat cu Andre Agassi. ”Am discutat de câteva ori, ne-am nrenat împreună. A fost o experiență deosebită, iar el o persoană cutotul specială!, a declarat Bouchard.

loading…


Leave a Reply

Top