SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > BRD Bucharest Open: Ana Bogdan a învins-o pe Sorana Cîrstea. Și Irina Begu s-a calificat în optimi

BRD Bucharest Open: Ana Bogdan a învins-o pe Sorana Cîrstea. Și Irina Begu s-a calificat în optimi

brd bucharest open ana bogdan
brd bucharest open ana bogdan
Ana Bogdan (foto: Facebook BRD Bucharest Open)

Ana Bogdan și Irina Begu s-au calificat în optimile de finală ale BRD Bucharest Open. Sorana Cîrstea a fost eliminată la finalul duelului românesc cu Bogdan.

În primul tur la București, Ana Bogdan s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2, după o oră şi 35 de minute, în fața Soranei Cîrstea. Aceasta era dezamăgită de eșec la conferința de presă: ”Am început puţin cam moale, am intrat destul de târziu în meci şi nu am reuşit să-mi revin. Am jucat puţin cam defensiv, cam încordat, iar ea a jucat destul de bine. Cu o zi proastă a mea şi o zi bună a ei, asta a fost diferenţa. Şi la minge de meci mă aşteptam la o revenire, am încercat tot ce am putut, un pic cam lentă pe picioare şi nu am reuşit să intru în meci în niciun moment aşa cum mi-am dorit. E mai greu să joci împotriva unei românce, vreau să o felicit, un meci bun din partea Anei. A fost o zi proastă din partea mea peste care trebuie să trec. Mie îmi e puţin greu să trec de pe iarbă pe zgură, iar pe alunecări, retrageri mai largi, nu ştiu dacă am jucat vreodată bine după Wimbledon. Dar ăsta e programul. Mă aşteptam la mai mult azi, dar asta e, trebuie să o iau ca pe o zi proastă şi mâine din nou la antrenament. Ăsta e tenisul, sunt şi zile mai proaste, s-a nimerit însă să fie la Bucureşti, unde aş fi vrut să pot să fac mai mult, să stau mai mult în turneu. Am încercat, dar mai mult nu am putut azi. Mai sunt destule românce în turneu şi mi-ar plăcea să câştige o româncă”, a declarat Cîrstea la finalul partidei.

În optimi, Ana Bogdan va juca împotriva turcoaicei Cagla Buyukakcay.brd bucharest open sorana cirstea ana bogdan
Sorana Cirstea si Ana Bogdan la startul meciului (foto: Facebook BRD Bucharest Open)

Tot în optimile de finală s-a calificat și Irina Begu. Cap de serie numărul 7, aceasta a învins-o cu scorul de 6-4, 6-1 pe sârboaica Ivana Jorovic. Ea va juca în turul secund contra unei alte românce, Jaqueline Cristian.

Azi mai joacă la București, tot în turul 1, Gabriela Ruse și Alexandra Dulgheru.

brd bucharest open irina begu
Irina Begu (foto: Facebook BRD Bucharest Open)
loading…


Leave a Reply

Top