SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > Case de pariuri care dispun de o oferta bogata pentru tenis

Case de pariuri care dispun de o oferta bogata pentru tenis

intelbet

intelbet

In ultimii ani de zile, pariurile pe tenis au cunoscut o ascensiune in randul utilizatorilor romani, fiind lesne de inteles motivul principal.

Datorita faptului ca pe parcursul unei saptamani au loc mai multe turnee, atat ATP, cat si WTA, challenger si ITF, in fiecare turneu disputandu-se multe meciuri, mai ales la inceputul saptamanii, majoritatea caselor de pariuri prezinta o oferta foarte bogata. Asta in special cand vine vorba despre pariuri live, nu rar fiindu-ne dat sa vedem in oferta live partide de tenis care nu apareau in oferta pre-live.

Totodata, pariurile pe tenis beneficiaza de o popularitate atat de mare datorita jocului in sine, dinamica acestuia facandu-ne sa urmarim cu interes fiecare schimb de mingi, pe parcursul multor partide alternand jucatorii favoriti la victorie. Un game dureaza, de regula, mai putin de 5 minute, multe case online prezentand pariuri pentru castigatorul unui game sau pentru scorul din game. Astfel, putem plasa acum un pariu, iar in maxim 5 minute sa aflam daca acesta este castigator sau nu.

La partidele transmise in direct pronosticurile pot fi mai usor de anticipat

Tocmai datorita faptului ca intr-o partida de tenis avem parte de mult dinamism, multi pariori prefera pariurile live in detrimentul celor pre-live. Nu de putine ori statistica jucatorilor inainte de o partida nu te lamureste in privinta pariului pe care doresti sa-l plasezi. In schimb, daca vei urmari doar cateva minute dintr-un meci te-ai putea lamuri cu privire la jucatorul care domina partida, chiar si in mod discret.

Un factor esential ce ne poate ajuta enorm in plasarea unui pariu il constituie transmisiunea in direct a partidei. Daca vom privi acea partida in transmisiune directa ne-am putea da seama de mai multe aspecte decat daca doar am urmari scorul partidei. Spre exemplu, putem observa gradul de oboseala al unui jucator, daca acesta acuza vreo accidentare, daca este deranjat de prezenta soarelui, a vantului etc.

Afla acum unde trebuie sa pariezi pentru a beneficia de o oferta bogata

Dupa cum spuneam la inceputul articolului, nu toate casele de pariuri prezinta o oferta bogata nici pentru tenis, insa nici pentru alte sporturi. De altfel, daca o casa nu prezinta o oferta bogata pentru fotbal, este greu de crezut ca o va face pentru tenis, viceversa fiind si ea valabila.

Pentru a afla care sunt acestea nu trebuie sa consultam oferta fiecarei case in parte, lucru care poate dura minute bune sau chiar ore, ci doar sa aruncam un ochi pe site-ul Intelbet. Aici vei gasi clasamente ale caselor de pariuri online in functie de mai multe aspecte, cum ar fi oferta sau cotele prezentate, insa poti afla si casele care dispun de aplicatie pentru mobil sau bonusul de inregistrare intalnit la fiecare casa in parte.

Evident, toate clasamentele intalnite aici sunt obiective, luandu-se in considerare mai multe aspecte pentru intocmirea fiecarui clasament in parte. Dovada obiectivitatii se vede cel mai bine in cazul recenziei caselor de pariuri, pentru fiecare intocmindu-se 3 puncte forte si 3 puncte slabe. De asemenea, daca vei accesa recenzia casei de pariuri care te intereseaza, vei observa ca pe pagina se gaseste un buton numit “Adauga o reclamatie”. Acolo poti reclama respectiva casa online in cazul in care consideri ca ai fost nedreptatit in legatura cu un pariu. Administratorul site-ului https://intelbet.ro/ va analiza reclamatia, iar daca va fi cazul o va trimite unui operator al acelei case de pariuri, pentru a fi rezolvata.

Cei care doresc sa-si testeze aptitudinile de parior participand gratuit la un concurs de pronosticuri o pot face la Intelbet. Pentru plasarea pronosticului nu este nevoie de nicio argumentatie, ca sa participi la concurs trebuind doar sa alegi daca pronosticurile propuse de tipsteri vor fi sau nu castigatoare. Prinre acesti tipsteri se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de stiri sportive si moderatoare de emisiuni, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania. Concursul lunar are premii totale de 800 lei, impartite primilor 8 clasati.

Leave a Reply

Top