FOTO: Monica Niculescu are toate motivele să fie bucuroasă: e în optimi la dublu la Wimbledon

monica niculescu wimbledon

Monica Niculescu are toate motivele să zambeasca la Wimbledon

Calificată în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Wimbledon, Monica Niculescu are toate motivele să zâmbească și să ia o masă sănătoasă.

Monica Niculescu are la această ediție a turneului de la Wimbledon o parteneră foarte valoroasă pentru un turneu pe iarbă, taiwaneza Hao-Ching Chan. Cele două sunt favorite 9 ale competiției și au ajuns deja în turul al treilea al competiției, care este echivalentul optimilor de finală.

Ieri, în turul secund, ele s-au distrat cu Ipek Soylu și Varatchaya Wongteanchai, de care au dispus cu 6-3, 6-3.Următoarele lor adversare vor fi învingătoarele meciului Lara Arruabarrena/ Arantxa Parra Santonja – Beatriz Haddad Maria/ Anja Konjuh. La o privire mai atentă a tabloului putem vedea că Niculescu și Chan pot ajunge fără probleme – atât cât de ”fără probleme” poate exista în tenis – în semifinale, ele fiind pe sfertul de tablou cu principalele favorite, Bethanie Mattek Sands/ Lucie Safarova. Care, din nefericire pentru ele au fost nevoite să se retragă după accidentul suferit de americancă acum două zile.

loading…


About Andrei Constantinescu