SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTOGALERIE: Agnieszka Radwanska, Yanina Wickmayer și Andrea Hlavackova s-au măritat

FOTOGALERIE: Agnieszka Radwanska, Yanina Wickmayer și Andrea Hlavackova s-au măritat

agnieszka radwanska nunta celt
agnieszka radwanska nunta celt
Sarutul mirilor

Săptămânile libere pe care și le-au luat jucătoarele de top între Wimbledon și turneele din SUA au fost folosite cu mare folos de cel puțin trei dintre ele: Agnieszka Radwanska, Yanina Wickmayer și Andrea Hlavackova s-au măritat în ultimele zile.

Agnieszka Radwanska și-a unit destinele cu Dawid Celt, cel care îi este și partener de antrenament și pe care l-a cunoscut în 2008. A zecea jucătoare a lumii a făcut nunta la Cracovia, iar printre invitați s-au numărat mai multe jucătoare și jucători de tenis: Caroline Wozniacki, Angelique Kerber, Jerzy Janowicz, dar și, desigur, sora Agnieszkai, Urszula.

agnieszka radwanska nunta celt
Agnieszka Radwanska si sotul sau, Dawid Celt
nunta radwanska wozniacki kerber
Caroline Wozniacki si Angelique Kerber la nunta Agnieszkai Radwanska

În Cehia, Andrea Hlavackova, a opta jucătoare a lumii la dublu, s-a măritat cu prietenul ei de ani buni, Fabrizio Sestini, fost oficial cu comunicarea în ATP, acum mutat la WTA. Printre invitate s-a numărat și Klara Jlara Koukalova, fosta parteneră a Monicăi Niculescu la dublu acum ceva vreme.andrea hlavackova nunta
Andrea Hlavackova s-a măritat

În fine, în Belgia, Yanina Wickmayer s-a măritat cu un fost jucător de fotbal, Jérôme Van der Zijl. Kristina Mladenovic, Anastasia Pavlyuchenkova, Steve Darcis și Ruben Bemelmans s-au numărat printre invitați.

wickmayer nunta
Yanina Wickmayer s-a măritat
wickmayer nunta mladenovic
Kristina Mladenovic, alaturi de mireasa Wickmayer
loading…


Leave a Reply

Top