SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Horia Tecău, Irina Begu şi Raluca Olaru au fost eliminaţi la Wimbledon. Monica Niculescu e în turul doi la dublu

Horia Tecău, Irina Begu şi Raluca Olaru au fost eliminaţi la Wimbledon. Monica Niculescu e în turul doi la dublu

horia tecau jean julien rojer
horia tecau jean julien rojer
Horia Tecau si Jean Julien Rojer

Ziua de miercuri a început cam rău pentru români, trei dintre cei patru români intraţi în prima parte a programului zilei fiind eliminaţi. Din păcate e procentajul negativ maxim, căci la dublu am avut un meci între românce, aşa că una era obligată să câştige. În plus, o pereche românească de dublu s-a retras!

Cea mai mare tristeţe a fost oferită de eliminarea din primul tur, pentru al doilea an consecutiv, al perechii Horia Tecău/ Jean Julien Rojer. Practic, cei doi nu au mai câştigat nici un meci pe iarba londoneză de când au cucerit titlul la Wimbledon, în 2015! Pentru amatorii de statistici, mai scriu şi scorul: 6-7, 6-7, 6-7 cu australienii Kokkinakis/ Jordan Thompson.

Irina Begu a pierdut la capătul unui meci de luptă în faţa favoritei 27, croata Ana Konjuh, în turul secund al probei de simplu. Această înfrângere a dus şi la retragerea de pe tabloul de dublu al perechii Irina Begu/ Sorana Cîrstea, care urma să joace tot azi contra perechii Melanie Oudin/ Tatjana Maria.Singura victorie românească de până în acest moment a venit din partea Monicăi Niculescu, la dublu. Numai că ea a fost obţinută după eliminarea Ralucăi Olaru… Astfel, în primul tur al probei de dublu, Monica Niculescu şi taiwaneza Hao-Ching Chan, cap de serie numărul 9, au învins cu scorul de 6-4, 3-6, 6-1, cuplul Raluca Olaru/ Veronica Cepede Royg.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close