SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Ilie Năstase a încercat să explice eșecul Simonei Halep în sferturi la Wimbledon: ”A fost multă presiune pe ea”

Ilie Năstase a încercat să explice eșecul Simonei Halep în sferturi la Wimbledon: ”A fost multă presiune pe ea”

simona halep
simona halep
Simona Halep

Simona Halep a fost învinsă în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, ratând și șansa de a deveni prima româncă lider mondial. Ilie Năstase a încercat să explice acest eșec.

Simona Halep a pierdut cu 6-7, 7-6, 6-4 meciul cu Johanna Konta, din sferturile de finală de la Wmbledon, la capătul unui meci superb. Ilie Năstase, primul lider ATP din istorie, a încercat, la DigiSport, să explice această înfrângere care o menține pe Simona pe locul secund în clasament.“Konta a riscat de la început. Când i-a intrat, i-a intrat, când nu i-a intrat a ieşit trei metri, nici măcar doi centimetri. Dacă nu rişti pe iarbă şi joci doar defensiv este greu să câştigi. Nu o pot critica, doar ea joacă pe teren, aşa simte ea să joace. E greu să schimbi, trebue să şi ştii să schimbi sau să-ţi dea şi adversara şansa. Dacă adversara loveşte aşa tare şi de două ori ţi-o dă în teren şi de cinci ori în gard, e greu să joci. Pe iarbă e greu să faci altceva, trebuie să îi dai să o rupi să nu o vadă adversara, aşa cum a făcut-o Venus Williams astăzi cu Ostapenko care nu a câştigat la Roland Garros, ci a pierdut Halep. A fost multă presiune pe Halep, deoarece ştia că joacă pentru numărul unu mondial şi cu şanse pentru un Grand Slam. Îţi trebuie să ai şi şansă pentru a ajunge acolo. Halep a jucat bine şi asta dă încredere, ea poate câştiga un turneu de Grand Slam. Lui Halep i-aş spune că ar trebui să fie mai agresivă în momentele în care are avantaj. Atunci trebuie să fii agresiv, iar ea a stat şi a aşteptat greşeala adversarei“, a spus Năstase la Digisport.

loading…


One thought on “Ilie Năstase a încercat să explice eșecul Simonei Halep în sferturi la Wimbledon: ”A fost multă presiune pe ea”

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close