SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Insărcinată în 7 luni, Serena Williams se antrenează 45 de minute pe zi

Insărcinată în 7 luni, Serena Williams se antrenează 45 de minute pe zi

Serena Williams tenis gravida insarcinata
Serena Williams tenis gravida insarcinata
Serena Williams joacă tenis şi gravidă

Deţinătoarea titlului de la Wimbledon, americanca Serena Williams, nu a mai jucat de la finalul lunii ianuarie, fiind însărcinată, dar aceasta nu înseamnă că ea nu se antrenează zilnic.

Informaţia a fost dezvăluită de antrenorul ei, francezul Patrick Mouratoglou. Acesta a declarat pentru WTA: „Serena e însărcinată în 7 luni, dar încă mai joacă tenis 45 de minute pe zi. E adevărat că nu aleargă. Nu poate şi nici nu ar trebui. Dar loveşte mingea zilnic şi de aceea mental a rămas alături de tenis. De asemenea, face exerciţii”, a povestit Moratoglou.

Dacă totul va decurge aşa cum speră Serena, ea va fi înapoi pe teren în luna ianuarie, la Australian Open: „În primul rând, e foarte fericită că va fi mamă. Aşteaptă acest lucru de mult timp. În acelaşi timp, e dezamăgită şi frustrată că nu poate juca tenis. Aşa că acum are sentimente amestecate. Dar cu antrenamentele pe care le face sunt convins că revenirea ei va fi rapidă. Totuşi, trebuie să vedem dacă Serena îşi va păstra planurile de revenire rapidă după ce va ţine prima dată copilul în braţe”, a mai spus antrenorul francez.Mouratoglou spune că persoanele care sugerează că Serena, care în septembrie va împlini 36 de ani, nu ar mai reveni la valoarea ei iniţială mai mult o ambiţionează pe americancă: „Sunt sigur că dacă va reveni, Serena va face tot ce depinde de ea pentru a mai cuceri un Grand Slam. Ea nu ar mai juca dacă nu ar crede că poate deveni din nou campioană de Grand Slam”, a încheiat Mouratoglou.

loading…


CITEȘTE ȘI:  Mihaela Buzărnescu, pe aceeași listă a campioanelor la WTA San Jose cu Serena Williams, Kim Clijsters, Martina Navratilova, Martina Hingis sau Monica Seles

Leave a Reply

Top