SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Ilie Nastase > ITF a anunţat suspendarea lui Ilie Năstase! El a fost şi amendat cu 10.000 de dolari

ITF a anunţat suspendarea lui Ilie Năstase! El a fost şi amendat cu 10.000 de dolari

ilie nastase cearta arbitru
ilie nastase cearta arbitru
llie Nastase s-a certat cu arbitrul la Mamaia

Federaţia Internaţională de Tenis a comunicat azi verdictul în cazul lui Ilie Năstase.

Astfel, conform comunicatului ITF, Ilie Năstase este suspendat din orice rol oficial în competiţiile ITF pe echipe sau în cele individuale de sub egida ITF până la 31 decembrie 2020.

În plus, el nu va avea dreptul să asiste, nici ca spectator nici cu acreditare la competiţiile descrise mai sus până în 21 decembrie 2018.

După cum se arată în comunicat, competiţiile de Grand Slam nu sunt incluse în această interdicţie, ele nefiind incluse în jurisdicţia ITF.

În plus, Ilie Năstase a fost amendat cu suma de 10.000 de dolari.

Conform comunicatului, Năstase a fost pedepsit pentru remarcile la adresa Serenei Williams, care au fost catalogate drept rasiste, pentru “avansurile sexuale făcute căpitanului echipei de Fed Cup a Marii Britanii”, Keothavong, pentru ameninţări şi injurii la adresa reprezentanţilor presei prezente la Mamaia, la meciul de Fed Cup România – Marea Britanie, şi pentru ameninţări şi injurii la adresa oficialilor partidei şi ai membrilor echipei de Fed Cup a Marii Britanii, precum şi pentru refuzul de a părăsi arena de joc.

Atât Ilie Năstase, cât şi Federaţia Română de Tenis pot face apel în termen de 21 de zile la TAS. Din păcate, după cum s-a văzut, ITF nu a acceptat propunerea lui on Ţiriac, aceea ca Ilie Năstase să beneficieze de o audiere publică. Totul s-a făcut pe şest, cum se spune.

loading…


Leave a Reply

Top