SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > La Wimbledon, Ilie Năstase nu are voie să intre nici cu bilet! Nebunia atinge cote alarmante

La Wimbledon, Ilie Năstase nu are voie să intre nici cu bilet! Nebunia atinge cote alarmante

ilie nastase
ilie nastase
Ilie Nastase (foto: David Muntean)

Englezii au pornit o adevărată luptă împotriva lui Ilie Năstase, dovedind că sunt mai răzbunători decât ne imaginam.

Conform celor de la telegraph.co.uk., forţele de ordine de la Wimbledon au primit o fotografie cu Ilie Năstase, care a fost interzis de organizatori la al treilea turneu de Grand Slam al anului, după ce a fost suspendat provizoriu de Federaţia Internaţională de Tenis.

Personalul de la fiecare poartă a arenelor londoneze a fost informat că Năstase nu poate intra la meciuri nici dacă are bilet! Ceea ce e o absurditate fără seamăn. Culmea e că purtătorul de cuvânt al All England Lawn Tennis Club a confirmat această informaţie.

Ilie Năstase a fost suspendat provizoriu după comportamentul jignitor la adresa arbitrilor şi oaspeţilor, pe care l-a avut la întâlnirea de Fed Cup România – Marea Britanie, astfel că el nu mai are acces la competiţiile ITF. Forul internaţional urmează să ia o decizie definitivă în cazul lui Năstase, dar judecata se amână la nesfârșit, dând prilejul tuturor organizatorilor să își bată joc la nesfârșit de primul lider mondial al tenisului masculin.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close