SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Salturi importante pentru campioanele de la București. Iată ce poziții ocupă româncele în clasamentele WTA

Salturi importante pentru campioanele de la București. Iată ce poziții ocupă româncele în clasamentele WTA

begu olaru brd bucharest ope
begu olaru brd bucharest ope
Irina Begu și Raluca Olaru cu trofeele cucerite la Bucuresti

Turneul BRD Bucharest Open a fost o adevărată trambulină în clasmentul mondial pentru campioane.

La simplu, Irina Begu a urcat 20 de locuri și ocupă poziția 38 în clasamentul mondial. Ea e a doua româncă din ierarhie după Simona Halep, care se menține pe 2. Sorana Cîrstea a rămas pe 53, iar Monica Niculescu a coborât o poziție, pe 57.

Ana Bogdan bate la porțile Top 100 după calificarea în semifinale la București. Ea a ajuns pe 104, în urcare 4 poziții. Patricia Țig a coborât un loc și e acum pe 136, Mihaela Buzărnescu a coborât de pe 139 pe 141, iar Alexandra Cadanţu a urcat o poziție, pe 174.

În Top 300 le mai avem pe Irina Bara, care a coborât 3 locuri pentru a ajunge pe 202, pe Alexandra Dulgheru, care a urcat nu mai puțin de 76 de poziții după parcursul de excepție de la București. Ea ocupă acum locul 218. În fine, prezențele românești în Top 300 se încheie cu Gabriela Ruse, care 26 de locuri, ajungând pe 276.

La dublu, Monica Niculescu are cea mai bună clasare dintre românce, ocupând locul 16, în coborâre o poziție. E urmată de campioana de la București, Raluca Olaru, care a urcat 9 locuri, până pe 35 – cel mai bun loc din carieră. Partenera ei de la BRD Bucharest Open, Irina Begu, a urcat 19 locuri și a ajuns pe 51. Prezențele românești în Top 100 se încheie cu Simona Halep, care a coborât o poziție, pe 75.

loading…


CITEȘTE ȘI:  Australian Open 2018: Alexandra Dulgheru, Alexandra Cadanțu și Irina Bara și-au aflat adversarele din calificări

Leave a Reply

Top