SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep, după calificarea în turul 3 la Wimbledon: “Vreau să câştig fiecare meci de aici”

Simona Halep, după calificarea în turul 3 la Wimbledon: “Vreau să câştig fiecare meci de aici”

simona halep wimbledon
simona halep wimbledon
Simona Halep

Simona Halep s-a calificat înturul al treilea la Wimbledon după un meci destul de încurcat cu brazilianca Beatriz  Haddad Maia (scor 7-5, 6-3) şi tocmai de aceea a recunoscut la conferinţa de presă că a avut parte de un meci foarte util.

Nu m-am panicat deloc. Am aşteptat să simt ritmul jocului, deoarece ştiam că adversara loveşte tare. Ştiam că trebuie să o împing în spatele terenului, să dau multe mingi înapoi. Apoi a fost mai uşor să deschid terenul, să lovesc mai tare şi să intru mai mult în teren. Cred că a fost un meci foarte bun. Fiecare moment a fost important în acest meci. A fost şi un meci mental, aşa că a fost nevoie să rămân calmă”, a spus Halep după partidă.

Ea a recunoscut că acum nu se gândeşte la posibilitatea de a deveni lider mondial: “În acest moment sunt departe de primul loc în clasamentul WTA, nu mă gândesc la acest lucru. Am avut o şansă în finala de la Roland Garros, dar am ratat-o. Nu mă mai gândesc la asta. Vreau doar să câştig fiecare meci pe care-l joc aici şi vom vedea apoi ce se va întâmpla. Desigur este un obiectiv frumos să ajungi numărul unu, dar nu este uşor”.

În ceea ce o priveşte pe viitoarea ei adversară, chinezoaica Shuai Peng, Simona Halep spune că îşi va lua măsuri de prevedere: “Shuai Peng este o jucătoare periculoasă şi foarte solidă. Loveşte cu două mâini de pe ambele părţi şi cred că va trebui să stau foarte aproape de linia de fund. Nu am mai văzut-o jucând pe iarbă, dar cred că este un adversar puternic. Trebuie să fac aceleaşi lucruri ca şi astăzi, să mă ţin de plan, să-mi fac jocul şi să încerc să o împing în spatele terenului, să fiu agresivă”, a spus ea.

loading…


CITEȘTE ȘI:  FOTO: Afișe cu Simona Halep, peste tot în Wuhan

Leave a Reply

Top