SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > Veste minunată de la Andreea Mitu. Este însărcinată. Iată când va naște

Veste minunată de la Andreea Mitu. Este însărcinată. Iată când va naște

andreea_mitu_si_laurent_garcia
andreea_mitu_si_laurent_garcia
Andreea Mitu si Laurent Garcia, logodnicul ei

Absentă de o perioadă din circuit, Andreea Mitu a confirmat ceea ce până acum erau doar speculații: e însărcinată. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook, ea precizând că va reveni în primăvară la antrenamente.

”Mă bucur să pot împărtăşi cu voi veştile bune din viaţa mea: eu şi iubitul meu, Laurent, vom deveni părinţi. Acest lucru se va întâmpla, probabil, la începutul anului 2018. Suntem fericiţi să luăm parte la această poveste şi ne dorim să ne bucurăm de fiecare etapă.  Conform planurilor mele, mă voi întoarce la antrenamente în primăvara anului următor. Am toată susţinerea familiei, apropiaţilor, echipei şi sponsorilor pentru a reveni cât mai repede în competiţie. De asemenea, aş vrea să le transmit fanilor că voi împărtăşi cu ei multe dintre momentele frumoase din lunile care urmează şi că abia aştept să revin pe teren”, a scris Andreea pe Facebook.

În vârstă de 25 de ani și ocupantă a locului 373 în lume, Andreea Mitu a avut cea mai bună clasare în iunie 2015, când era pe poziția 68 WTA.

loading…


Leave a Reply

Top