SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Wimbledon: Ana Bogdan și Irina Begu s-au calificat în turul secund. Marius Copil a fost eliminat

Wimbledon: Ana Bogdan și Irina Begu s-au calificat în turul secund. Marius Copil a fost eliminat

irina begu
irina begu
Irina Begu

Avem procentaj de 100% în competiția feminină de la Wimbledon. După Simona Halep, în turul secund s-au mai calificat Irina Begu și Ana Bogdan. În schimb, la masculin Marius Copil a fost eliminat în prima zi.

Irina Begu a învins-o, cu 6-4, 6-2, pe Naomi Broady și s-a calificat în turul secund la Wimbledon. Ea va juca în continuare contra învingătoarei meciului dintre Sabine Lisicki și croata Ana Konjuh, cap de serie numărul 27.

Ana Bogdan a profitat din plin de prima calificare directă pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam. Ea a învins-o în primul tur, cu scorul de 6-4, 6-2, pe chinezoaica Ying-Ying Duan. Următoarea adversară a Anei va fi Caroline Garcia, cap de serie numărul 21.

Singurul reprezentant al României pe tabloul masculin de simplu, Marius Copil, a fost eliminat în primul tur de germanul Peter Gojowczyk. Venit din calificări, acesta s-a impuscu  7-6 (5), 2-6, 6-3, 6-1.

loading…


CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 17 iunie 2013: Novak Djokovic a ajuns la Wimbledon și a gustat iarba

Leave a Reply

Top