SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Wimbledon: Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei după o accidentare grozanică a lui Bethanie Mattek Sands

Wimbledon: Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei după o accidentare grozanică a lui Bethanie Mattek Sands

sorana cirstea
sorana cirstea
Sorana Cirstea

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al treilea al turneului de la Wimbledon, dar din păcate evenimentul meciului a fost accidentarea adversarei sale, Bethanie Matek Sands. Aceasta a suferit o ruptură de ligamente la genunchi în setul decisiv.

Meciul dintre Sorana Cîrstea și Bethanie Mattek Sands s-a întrerupt când egalitatea era perfectă: 4-6, 7-6. Mattek-Sands a alunecat când a atacat o minge la fileu, după ce Sorana servise. Ea s-a prăbuşit pe teren şi a început să strige “help me, please!, help me!” . Îngrijorată, Sorana Cîrstea a venit lângă adversara ei și a izbucnit în lacrimi, speriată.

Ca de obicei pe terenurile de tenis, medicul a intrat foarte greu pe teren, în loc să sară pârleazul, cum se zice, doctorii intră pe poartă, astfel că a părut o eternitate până când a sosit lângă americancă cineva care să o liniștească. Evident, a fost transportată la spital cu ambulanța, însă anul acesta ea nu va mai juca. Nu vreau să mai arăt imagini cu suferință, așa că nu veți vedea nici chinurile îngrozitoare prin care a fost nevoită să treacă Bethanie, sau înregistrarea strigătelor ei de ajutor care păreau a răsuna în van pentru câteva zeci de secunde

În ceea ce o privește pe Sorana, ea va juca în turul al treilea contra Garbinei Muguruza, meciul urmând să aibă loc sâmbătă.

loading…


Leave a Reply

Top