SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > FOTO: Imagini şocante cu mâna tăiată a Petrei Kvitova după atacul hoţului!

FOTO: Imagini şocante cu mâna tăiată a Petrei Kvitova după atacul hoţului!

petra kvitova mana stanga bandajata

Au apărut imagini cu mâna tăiată de cuţit a Petrei Kvitova, cehoaica atacată de un hoţ în propria casă.
Cel care le-au scos la iveală au fost cei de la Idnesz şi dacă daţi click pe numele publicaţiei lor le puteţi vedea şi voi. Vă sfătuiesc să o faceţi doar dacă aveţi nervii tari, căci imaginea nu este deloc cea mai plăcută.

Totuşi, medicii au făcut minuni. “Degetul arătător era rupt, cel mic abia se mai ţinea. Toată articulaţia era rănită“, a declarat pentru publicaţia citată Radek Kerble, chirurgul care a operat-o şi care i-a salvat, practic, nu doar cariera, ci şi viaţa. Concret,.ea a avut doi nervi răsuciţi şi 7 tendoane rupte. Acelaşi medic a descris şi ceea ce crede că s-a petrecut după ce a văzut rănile: “Urmele lăsate de cuţin nu mint. Ea a avut cuţitl pus la gât şi cu mâna stângă, cea dominantă în cazul ei, a apucat lama cu putere. Vă daţi seama, s-a luptat practic pentru viaţa ei. Altfel în nici un caz nu pui mâna goală pe lama unui cuţit“, a mai declarat medicul.

După cum probabil toată lumea ştie, Petra Kvitova a fost atacată în  pripria casă, în luna decembrie, de un hoţ. Ea i-a prins lama cuţitului cu mâna stângă, cea cu care şi joacă, fiind stângace, iar urmările le-aţi văzut în imaginile din link-ul respectiv. Cehoaica a revenit în activitate la Roland Garros, iar acum e o prezenţă constantă în circuit. Indiferent dacă va mai obţine mari victorii sau nu, pentru ea chiar nu mai contează. Simpla prezenţă în circuit după asemenea răni este o imensă performanţă.

CITEȘTE ȘI:  Miami Open 2019: Simona Halep joacă miercuri în sferturi. O victorie e menține în cursa pentru primul loc WTA

 

Leave a Reply

Top