SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Româncele în clasamentul WTA: Mihaela Buzărnescu, pe cel mai bun loc al carierei. Avem în continuare 4 românce în Top 100

Româncele în clasamentul WTA: Mihaela Buzărnescu, pe cel mai bun loc al carierei. Avem în continuare 4 românce în Top 100

mihaela buzarnescu trogeu tenis
mihaela buzarnescu trogeu tenis
Mihaela Buzarnescu, cu unul dintre trofeele cucerite in acest an

Clasamentul mondial WTA publicat luni nu a adus mari schimbări în ierarhie, pentru că nici nu au fost mari turnee în program. Performera săptămânii este, din punctul meu de vedere, Mihaela Buzărnescu, care ocupă cel mai bun loc al carierei.
Liderul româncelor este, desigur, Simona Halep. Aceasta se menține pe locul secund în clasamentul WTA. Este urmată de Sorana Cîrstea, care se menține pe poziția a 54-a, de Monica Niculescu, care a urcat două locuri și e acum pe 57, și de Irina Begu, care a coborât 21 de locuri și ajuns acum pe 59.

În Top 200 le avem pe Ana Bogdan, care a coborât 19 locuri și a ajuns pe 124, pe Patricia Țig, care a urcat 4 poziții și a ajuns pe 130, dar și pe Mihaela Buzărnescu, cea care trăiește cea mai frumoasă parte a carierei după revenire. Ea a urcat 3 poziții pentru a ajunge pe 139, cel mai bun loc al carierei. Ultimele două românce din Top 200 WTA sunt Alexandra Cadanțu, care a coborât două locuri și e pe 174, și pe Irina Bara, care a coborât tot două poziții pentru a ajunge pe 191.

Între locurile 200 și 300 le avem pe Alexandra Dulgheru, care a urcat o poziție și a ajuns pe 221, și pe Gabriela Ruse, care a urcat 5 locuri și a ajuns pe 278.

AICI puteți vedea toate poziționările româncelor în clasamentul mondial din 7 august 2017.

La dublu, Monica Niculescu are cea mai bună clasare dintre românce: locul 19. Raluca Olaru ocupă locul 37, iar Irina Begu locul 5. Ele sunt cele trei jucătoare din Top 100.

Leave a Reply

Top