SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep după victoria din sferturi la Cincinnati: ”Am fost un pic prea nervoasă”. Iată cu cine va juca în semifinale

Simona Halep după victoria din sferturi la Cincinnati: ”Am fost un pic prea nervoasă”. Iată cu cine va juca în semifinale

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati și continuă cursa spre titlul de lider mondial WTA.În semifinalele turneului WTA de la Cincinnati, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-4, 7-6 pe britanica Johanna Konta, reușind să bifeze prima victorie împotriva ei în circuitul WTA. Probabil că tocmai de aceea a avut probleme în a încheia meciul în primele 5 mingi de meci, lucru recunoscut și de româncă în interviul de după meci: ”Amândouă am jucat bine în această seară. Am fost din nou foarte aproape să închei mai repede setul secund, dar cred că am fost un pic prea nervoasă. Mă bucur însă de acest moment, cred că am dat tot ce am avut”,a declarat Simona Halep.

simona halep cincinnati victorie bucurie
Simona Halep, după calificarea în semifinalele turneului de la Cincinnati

Apoi, a continuat: ”A fost o plăcere să joc în faţa voastră şi vă mulţumesc pentru atmosfera frumoasă. În tie-break, mi-am spus că am fost în aceeaşi situaţie cu câteva săptămâni în urmă şi am vrut să intru mai decisă şi să fiu agresivă cum am fost tot meciul. Cred că am făcut-o bine dacă am terminat tie-break-ul atât de rapid. Am jucat cu Sloane în urmă cu două săptămâni, am câştigat acel meci, dar nu a fost uşor. Ştiu că este o adversară dificilă, foarte puternică. O să fie o mare provocare. Dar vreau să revin şi să joc pe acest teren, unde m-am simţi foarte bine şi, cu siguranţă, o să dau tot ce am mai bun“, a declarat Simona Halep după calificarea în semifinale. Ea a fost semifinalistă și anul trecut.

Următoarea adversară a Simonei Halep va fi americanca Sloane Stephens, pe care a învins-o acum două săptămâni, la Washington, cu 7-6, 6-0, în turul secund. Sloane a revenit atunci în competiții, numai că a avut la Toronto și Cincinnati niște rezultate uluitoare, care au făcut-o să urce deja 851 de locuri de când Simona a întâlnit-o în capitala SUA!

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep poate cădea pe locul 6 în clasamentul mondial

Leave a Reply

Top