SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, după calificarea în sferturi la Washington: “Cred că acesta e cel mai bun an al meu”

Simona Halep, după calificarea în sferturi la Washington: “Cred că acesta e cel mai bun an al meu”

halep simona roland garros
halep simona roland garros
Simona Halep

Simona Halep este foarte mulţumită de parcursul ei din acest an. A recunoscut acest lucru după calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Washington.

“Am avut rezultate bune pe zgură şi la Wimbledon. Este un restart pentru mine începtutul acesta de sezon pe hard, mă simt proaspătă din punct de vedere psihic, încrezătoare şi pregătită să muncesc. Cred că acesta este cel mai bun an al meu. Mă simt diferit, simt că am îmbunătăţit multe, mă simt psihic şi fizic mai puternică, muncesc mai mult decât în anii trecuţi. Cred că la unele meciuri a fost vorba doar de noroc. Chiar dacă am avut o evoluţie bună până acum, în acest an, mă simt ok, nu mă simt obosită şi sunt bucuroasă să merg la următorul turneu“, a declarat Simona Halep la conferinţa de după victoria cu Mariana Duque Marino, scor 3-6, 6-4, 6-2.

Halep s-a plâns de căldura excesivă din timpul meciului cu columbianca, precizând chiar că i s-a făcut rău la finalul setului secund. “Sunt mult mai bine acum, m-am recuperat. A fost foarte cald acolo, m-am simţit rău un pic, după al doilea set. Ştiam că e acelaşi lucru pentru adversară, astfel că am vrut să stau acolo şi să lupt. Nu am avut concentrare la început, am ratat prea multe mingi uşoare, nu am avut ritm, dar m-am calmat un pic după aceea şi am încercat să ţin mingea în teren. Cred că asta a fost cheia meciului, să-mi găsesc ritmul şi să o împing pe ea înapoi.  A fost un meci greu, eu am fost puţin nervoasă înainte, dar am tratat întâlnirea ca una foarte importantă. Cu Makarova va fi greu de asmenea, pentru că e stângace, mingea vine invers, dar am jucat de multe ori împotriva ei, ştiu ce am de făcut. Sper doar ca vineri să nu fie atât de cald. Am înţeles că joi s-a înregistrat cea mai mare temperatură, 47 de grade Celsius“, a spus ea.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep știe care e secretul victoriilor: ”Am încredere, simt jocul și mănânc ciocolată”

AICI aflaţi la ce oră va juca Simona Halep în sferturile de finală.

loading…


Leave a Reply

Top