SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep, după înfrângerea categorică din semifinalele Rogers Cup de la Toronto: ”A fost una din zilele mele proaste”

Simona Halep, după înfrângerea categorică din semifinalele Rogers Cup de la Toronto: ”A fost una din zilele mele proaste”

simona halep toronto tenis

Simona Halep a traversat una dintre cele mai proaste ore din ultimul an tocmai în semifinla de la Toronto. Drept urmare, a fost învinsă fără drept de apel.
Ucraineanca Elina Svitolina a avut nevoie de mai puțin de 60 de minute pentru a o învinge pe Simona Halep cu 6-1, 6-1, în semifinalele turneului de la Toronto. Halep, care este încă deținătoarea titlului la Rogers Cup, a fost condusă în ambele seturi cu 5-0, reușind abia pe finalul fiecăruia dintre ele să câștige câte un singur game.

“Am jucat în semifinale, nu este atât de rău. Este un turneu mare. Am jucat foarte bine în această dimineaţă, în sferturi. Acest meci din semifinale îl voi uita foarte repede, cu siguranţă. Trebuie să merg înainte. Am multe turnee de jucat. Uneori se mai întâmplă şi asta, a fost una din zilele mele proaste“, a spus Halep la conferința de presă.

Și are dreptate, turneele se succed pentru ea cu repeziciune. Săptămâna viitoare va juca la Cincinnati, acolo unde este cap de serie numărul 2 și unde va evolua direct din turul secund.

Și unde, sunt sigur, ne vom bucura din nou de succesele ei.

Revenind la finala Rogers Cup, aceasta va avea loc între Caroline Wozniacki și Elina Svitolina, de la ora 20.30, ora României. Evident, va fi transmisă în direct pe DigiSport 2.

Leave a Reply

Top