SUNTETI AICI
ACASA > Maria Sharapova > ȘTIRILE ZILEI, 7 august 2017: Maria Sharapova a primit al optulea wild-card. Acum, la Beijing

ȘTIRILE ZILEI, 7 august 2017: Maria Sharapova a primit al optulea wild-card. Acum, la Beijing

maria sharapova tenis
maria sharapova tenis
Maria Sharapova

Iată câteva dintre cele mai interesante știri ale zilei din tenisul mondial.

  1. Maria Sharapova strânge wild-card-uri pe bandă rulantă. Rusoaica Maria Sharapova a primit al optulea wild-card în patru luni. Ea este dorită la startul turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing (2-8 octombrie). Până acum, Sharapova nu a putut juca decât la Stuttgart, Madrid, Roma și Stanford, însă la ultimele două s-a retras accidentată. Ea ar fi trebuit să joace și pe turneul de la Toronto, dar s-a retras înaintea startului tot din cauza accidentărilor. Următorul turneu la care e așteptată Sharapova e Cincinnati (14-20 august).
  2. Explicațiile Sarei Errani pentru doping. Suspendată două luni pentru dopaj, italianca Sara Errani a încercat să găsească o explicație comisiei antidoping pentru descoperirea substanței interzise în corpul său. Această explicație a fost că mama Sarei suferă de cancer la sân şi ea i-a contaminat mâncarea jucătoarei italiene de tenis cu medicamentul Femara, care conţine letrozol. Conform celor de la lequipe.fr, Errani a afirmat că mama ei urmează un tratament cu Femara pentru cancer la sân. Medicamentul îl ţinea în bucătărie şi l-a scăpat peste pastele pe care i le pregătea fiicei sale. Comisia antidoping a acceptat această versiune, precum şi faptul că mama i-a ascuns fiicei sale că suferea în continuare de cancer şi urma un tratament în acest sens.
  3. Rafael Nadal a confirmat că va juca în 2018 la Acapulco. Rafael Nadal a acceptat să joace și anul viitor la turneul de la Acapulco. Va fi pentru a doua oară consecutiv când Rafa va evolua la competiția mexicană, anul acesta el fiind învins în finală de Sam Querrey.
  4. Nick Kyrgios s-a despărțit de iubită? Australianul Nick Kyrgios nu trece prin perioade prea bune nici în activitatea sportivă nici în afara terenului. Dacă ar fi să ne luăm duppă zvonurile apărute la Washington, acolo unde chiar Kyrgios ar fi declarat asta unor ziariști, el s-a despărțit de iubita lui, australianca Alja Tomljanovic. Se pare că aceasta s-a supărat și apoi a luat decizia să se despartă de tenismen după ce acesta a fost fotografiat într-un club la Londra, alături de două fete de 18 ani.  5. Serena Williams vrea mai mulți copii. Americanca Serena Williams a acordat un interviu pentru ”The Daily Telegraph” în care a vorbit despre prezent, dar și despre viitorul mai apropiat sau mai îndepărtat. Vorbind despre cum vrea să își screască viitorul copil, Serena a spus că ar vrea ca acesta să crească la fel ca ea, adică nu cu nasul pe sus. ”Mie mi-a plăcut cum am fost crescută. Am învățat să nu fiu cu nasul pe sus. Am învățat că nu sunt mai bună decât oricare altă persoană și așa cred și acum. Nu știu exact cum voi face să îl învăț și pe copil același lucru, dar vor descoperi pe parcurs”, a declarat ea. De asemenea, întrebată cum se vede peste 10 ani, tenismena de 35 de ani a declarat: ”Dacă eram întrebată acum 10 ani unde mă văd peste 10 ani, adică acum, aș fi spus că mă văd retrasă de mult și cu o familie și copii. Acum, pot să spun că peste alți 10 ani mă văd cu mai mulți copii și implicată în numeroase acțiuni caritabile”, a mai spus ea.
  6. Din 2019, turneul de la Umag s-ar putea disputa pe hard. Organizatorii turneului pe zgură de la Umag (Croația) au pregătit o schimbare pentru 2019. Ei s-au înțeles cu omologii lor din Kitzbuehel (Austria) să schimbe datele de disputare ale turneelor. Astfel, turneul austriac ar urma să aibă loc pe zgură în săptămâna imediat următoare Wimbledonului, iar competiția croată în săptămâna de dinaintea Rogers Cup. Și să se dispute pe hard, ca și competiția canadiană.
  7. Meciurile de Cupa Davis vor avea tot 5 seturi. V-am mai spus că la ITF nebunia e în floare. Ultima pățanie a președintelui ITF și a Comitetului Director al Federației Internaționale a venit săptămâna trecută, la Adunarea Generală anuală a ITF, organizată în Vietnam. Concret, participanții au respins propunerea președintelui și a boardului conducător de reducere a meciurilor din Cupa Davis de la 5 la 3 seturi! Propunerea a fost respinsă cu 63,64%.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close