SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > ȘTIRILE ZILEI, 9 august 2017: Andy Murray lipsește și de la Cincinnati și va pierde locul 1

ȘTIRILE ZILEI, 9 august 2017: Andy Murray lipsește și de la Cincinnati și va pierde locul 1

andy murray

Iată cele mai interesante știri din tenisul mondial al ultimelor ore.
 

  1. Andy Murray a anunțat că nu va participa la Cincinnati. Conform unui comunicat al lui Andy Murray, acesta e încă în recuperareși va lipsi de la Cincinnati: ”Din păcate nu voi juca la Cincinnati, deoarece îmi continui recuperarea. Îmi place de fiecare dată să joc acolo şi abia aştept să revin la acel turneu anul viitor”, a scris Murray pe Facebook. După cum se știe, Murray nu participă nici la Montreal. Absența de la Cincinnati echivalează cu pierderea poziției de lider mondial. Scoțianul ar putea să piardă acest loc chiar de la Rogers Cup, în cazul în care Rafael Nadal va ajunge în semifinale.
  2. Novak Djokovic, acuzat de dopaj de o fostă jucătoare. Cum ar fi viața dacă nu s-ar trezi diverse persoane să vorbească? Un astfel de eveniment s-a petrecut azi, când o fostă jucătoare din Canada, în prezent jurnalist, a declarat la un post de radio din Canada: ”Îţi spun ce am auzit în culise. Unii nu cred că braţul său este într-o condiţie atât de rea. Este o problemă cronică, i-a făcut rău, dar în acelaşi timp sunt unii care spun că l-au prins dopat. Nu este confirmat, dar au vrut să-l protejeze, cum au mai făcut în trecut în câteva cazuri, cu Andre Agassi şi Martina Navratilova. Eu nu fac decât treaba mea de jurnalistă. Spun ce am auzit, care are ceva sens, dar nu vreau să spun că împărtăşesc pe de-a întregul aceste puncte de vedere. Nu sunt decât zvonuri pe care le-am auzit în stânga şi în dreapta”, a declarat Helene Pelletier (58 de ani), fostă ocupantă a locului 405 mondial. Evident, Djokovic a declarat că o va da în judecată, așa cum și merită, pentru că nu poate vorbi oricine oricând și orice îi trece prin cap.
  3. Federer s-ar bucura dacă Nadal ar ajunge pe primul loc în lume. Elvețianul Roger Federer, care azi a debutat cu victorie în fața lui Polanski la Montreal, a dat o nouă dovadă de sportivitate. ”Ar fi ceva extraordinar ca Rafa să devină numărul 1 mondial. Îmi amintesc când era accidentat anul trecut și acum iată-l la câteva meciuri de locul 1 în lume, pentru că a avut un parcurs absolut fabulos”, a declarat Roger Federer, cel care de ziua lui și-a făcut cadouă prezența la un concert Coldplay.
  4. Karolina Pliskova a câștigat primul meci ca lider mondial WTA. Karolina Pliskova participă la Toronto la primul turneu în calitate de lider mondial al tenisului feminin. Ea a învins-o în turul secund al Rogers Cup, cu scorul de 6-3, 6-3 pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova.

Leave a Reply

Top