SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > WTA Rogers Cup: Elina Svitolina va fi adversara din semifinale a Simonei Halep. Iată ce spune românca despre acest meci

WTA Rogers Cup: Elina Svitolina va fi adversara din semifinale a Simonei Halep. Iată ce spune românca despre acest meci

elina svitolina toronto wta rogers cup

Simona Halep și-a aflat în urmă cu puțin timp adversara din semifinalele turneului de la Toronto.




Simona Halep va juca pentru un loc în finala turneului de la Toronto contra ucrainencei Elina Svitolina. Aceata a învins-o cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3 în fața spaniolei Garbine Muguruza, câștigând un meci început azi de la 0-1 la seturi.

Simona Halep a învins-o tot azi, cu scorul de 6-4, 6-2, pe Caroline Garcia, în sferturile de finală. “Ieri a fost greu să aştept şapte ore să văd dacă joc. Caroline nu este o adversară uşoară, mulţumesc fanilor care m-au susţinut. Nu va fi uşor să joc la acelaşi nivel în semifinale, dar sunt pregătită, voi da totul şi voi încerca să câştig”, a declarat Halep imediat după meci.

De-a lungul timpului, Simona Halep și Elina Svitolina s-au întâlnit până acum de trei ori și românca s-a impus de două ori.

În această seată, semifinala va începe la ora 1.00 și va fi transmisă în direct la DigiSport 2. Simona este campioana Rogers Cup, titlu cucerit la Montreal, dar și finalista de acum doi ani, când turneul s-a ținut la Toronto.

Leave a Reply

Top