SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV: Miza specială a semifinalei de dublu pe care o vor disputa la US Open Horia Tecău și Jean Julien Rojer. Victoria aduce calificarea la Turneul Campionilor

EXCLUSIV: Miza specială a semifinalei de dublu pe care o vor disputa la US Open Horia Tecău și Jean Julien Rojer. Victoria aduce calificarea la Turneul Campionilor

horia tecau jean julien rojer

Horia Tecău și Jean julien Rojer au miercuri zi de pauză la US Open, dar și timp să își pregătească tactica pentru un meci foarte important.
În semifinalele US Open, Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer vor juca împotriva principalilor favoriți, Henri Kontinen și John Peers. Dincolo de importanța meciului, căci e vorba de calificarea într-o finală de Grand Slam, partida are o miză cu totul specială: o victorie îi califică matematic pe Tecău și pe Rojer la Turneul Campionilor.

Până acum, sunt calificați ”cu acte” la Turneul Campionilor care va avea loc la Londra, în finalul sezonului, cinci perechi: Kubot/ Melo, Kontinen/ Peers, Bryan/ Bryan, Mahut/ Herbert și Murray Soares.

CITEȘTE ȘI: Pe ce loc se va clasa Simona Halep de luni și cine va fi noul lider mondial WTA.

Dacă vor câștiga meciul de joi, Horia și Jean Julien vor acumula 3.775 de puncte, cu 20 mai multe decât ar fi trebuit pentru calificarea matematică la Londra.

Desigur, și dacă nu s-ar califica acum, Tecău și partenerul său vor obține biletele pentru cea mai importantă competiție a calendarului în următoarele săptămâni, cu o victorie sau două.

CITEȘTE ȘI: Horia Tecău dispută două semifinale la US Open 2017.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au câștigat Turneul Campionilor în 2015, după o finală istorică împotriva perechii Florin Mergea/ Rohan Bopanna.Leave a Reply

Top