SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Cum arătau Nadal și Anderson, finaliștii de azi de la US Open, la 12 ani

FOTO: Cum arătau Nadal și Anderson, finaliștii de azi de la US Open, la 12 ani

Finala turneului masculin de la US Open va pune față în față, de la ora 23.00, doi jucători care se cunosc și au concurat unul împotriva altuia de aproape 20 de ani.
Rafael Nadal și Kevin Anderson sunt născuți la o distanță de două săptămâni unul de celălalt – Nadal pe 3 iunie, iar Anderson pe 18 mai – în 1985, așa că au fost uneori adversari și în turneele juniorilor. Nu foarte des, căci Africa de Sud nu e chiar lângă Spania, dar oricum, măcar de la una dintre întâlniri ne-am ales cu o fotografie minunată. Căci îi înfățișează pe cei doi finaliști de diseară la 12 ani, la finalul sau la startului unui meci dintr-o competiție de copii și juniori.

nadal anderson kevin copilarie 12 ani
Rafael Nadal si Kevin Anderson la varsta de 12 ani, cand nici nu se gandeau ca vor fi adversari intr-o finala de Grand Slam

În circuitul profesionist, Nadal și Anderson s-au întâlnit de 4 ori, sud-africanul câștigând un singur set.

Ca înaintea oricărui meci de tenis, mai ales a unei finale, au apărut o groază de date statistice. Cei de la ATP sunt foarte buni la așa ceva, așa că dacă sunteți pasionați – pe mine mă fascinează toate informațiile de genul ăsta – AICI puteți vedea la prima mână tot ce vreți să știți despre cei doi finaliști, despre datele statistice ale finalei plus multe altele, la care nici nu vă gândiți.


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close