SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Simona Halep a încercat azi un sport mai periculos ca tenisul

FOTO: Simona Halep a încercat azi un sport mai periculos ca tenisul

Simona Halep a avut o duminică activă. După ce s-a antrenat alături de preparatorul fizic, tenismena a dat o fugă și la patinoarul construit de Ion Țiriac în Otopeni.
Implicată oficial în hochei – va susține financiar o echipă în campionatul de juniori – Simona Halep se pare că simte o atracție foarte mare pentru gheață. Căci nu a rezistat și a încălțat o pereche de patine cu care a încercat și acest sport. Din fotografia pe care o vedeți mai jos se vede că s-a bucurat din plin de experiență, dar se vede și din imagine, dar și din filmulețul postat pe Instagram Story, că este încă începătoare în patinaj. Ceea ce e puțin de speriat, mai ales că nu mai departe de luna mai a avut ultima problemă la gleznă.

Acum, știți cum e, fiecare doarme cum își așterne, dar chiar mi-aș dori să o văd încercând sporturi mai puțin periculoase pentru o jucătoare de tenis, căci căzăturile pe gheață pot produce daune destul de serioase.
simona halep patinaj gheata
Simona Halep pe gheață

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close